Hvordan Slim4Life Works

November 25

Hvordan Slim4Life Works


I 1979, et team av leger, ernæringsfysiologer og psykologer utviklet et vekttap program som kom til å bli kjent som Slim4Life. Programmet omfatter ernæring utdanning, atferdsmodifikasjon og en-til-en møter med vekttap rådgivere. For å delta i programmet, må du være i stand til å besøke en av de Slim4Life sentre i Kansas, Missouri eller Texas, som i-person møter er en nødvendig del av planen.

De Nutrition Basics

Slim4Life ernæring prinsipp er enkel: Vær oppmerksom på porsjonsstørrelser for å kontrollere kalorier. Dietten Planen legger vekt på frukt og grønnsaker, men også inkluderer hele korn, protein, meieriprodukter og fett, noe som åpner for opptil 1500 kalorier om dagen. Den ernæringsmessige plan er individualisert slik at det er slingringsmonn for mat valg og intoleranse. Det nøyaktige antallet kalorier avhenger av hvor mye vekt du trenger å miste, din alder og din helse profil. Det er ingen forhåndsdefinerte måltid alternativer - du må lære Slim4Life ernæring filosofi og deretter bruke denne kunnskapen til å kjøpe og tilberede din egen mat.

For å flytte eller ikke flytte

Selv om trening er ikke en nødvendig del av Slim4Life programmet, er kundene oppfordres til å trene. De Slim4Life rådgivere råder Kosten de vil få mer energi og nå sine vekttap mål raskere hvis de holde seg aktiv. Slim4Life gir ikke en personlig treningsplan eller guide.

Setup

Når registrert i Slim4Life programmet, du møter jevnlig med diett rådgivere - noen ganger to til tre ganger i uken. Du er ikke tildelt en personlig diett rådgiveren eller avtale ganger; i stedet, går du til sentrum når det passer i vanlig arbeidstid og møte med en av rådgiverne på vakt. Dietten rådgivere kommer fra ulike faglig bakgrunn og gå gjennom vekttap opplæring gitt av Slim4Life. Det er ingen gruppemøter - alle økter er en-mot-en. Under møter, lærer du ernæringsmessige prinsipper og atferdsmessige endringer utformet for å holde deg på sporet langsiktig.

Den penge Damage

Fordi hver Slim4Life programmet er spesialisert og basert på dine individuelle behov, er det ingen fast avgift for programmet. Slim4Life tilbyr gratis konsultasjon, hvor du og en program spesialist diskutere dine mål og behov. Denne høringen må gjøres på person i stedet over telefonen. Du vil bli gitt et pristilbud i løpet av denne første konsultasjon.