Hvordan finne en lokal lege eller lege

April 24

På et tidspunkt i livet, alle trenger en lege. Du trenger enda en medisinsk faglig for å bringe deg inn i denne verden. Finne en lokal lege kan noen ganger være en utfordring, men. Her er noen tips for å hjelpe deg å finne en lokal lege, basert på dine preferanser og andre faktorer.

Bruksanvisning

Hvordan finne en lokal lege

1 Nummer én måte å finne en lokal lege er gjennom jungeltelegrafen. Det kan være til din fordel å velge en lege som er referert til deg av en eksisterende pasient, hvem du kjenner og stoler på. Flere personer som gå god for denne legen ville være enda mer av et pluss.

2 Snakk med din lokale gule sider. Se under overskriftene "Leger", "Family Practice", "General Practice", eller "Clinic." Det er best å begrense søket ned til bestemt type lege du er ute etter, for eksempel "gynekolog", "Fotterapeut", "Cardiologist", "kiropraktor", "Fødselslege," eller "Barnelege".

3 Se på Internett for bord-sertifisert leger i ditt område. Skriv inn navnet på din by, stat og deretter sertifiserte leger i en søkemotor. Dette vil være et svært bredt søk, og du vil trenge for å begrense det ned basert på de resultatene du oppnår. Eller sjekk online lege kataloger. Se ressursene nedenfor for eksempler på online lege kataloger.

4 Sjekk med ditt lokale sykehus for oppføringer av lisensierte leger, kirurger og spesialister, som er godkjent til å øve på sykehuset.

5 Når du har gått gjennom alle trinnene ovenfor, vil du ha en liste over leger å velge mellom. Begrense utvalget til den som passer best til dine behov. Kjør ved kontoret for å få en første hånd se. Ring kontorene for å finne ut om de godtar din type forsikring, og hvis de er imot nye pasienter. Dette kan begrense listen betraktelig. Til slutt, vurdere dine egne følelser. The National Institutes of Health foreslår å spørre deg selv hva dine egne preferanser er. Hva er din gut instinkt? Foretrekker du å jobbe med en mannlig lege eller en kvinnelig lege? Foretrekker du en solo utøveren eller en lege i gruppepraksis? Også tenke på hvor de befinner seg, og om det vil være praktisk å besøke denne legen. Er han eller hun kunne og sertifisert til å være din lege på sykehuset nærmest deg? Hvis ikke, hva vil du gjøre i tilfelle en nødsituasjon?

Hint

  • Ting å vurdere i å velge en lege inkluderer: utdanning legitimasjon, lisensiering, erfaring, anbefalinger, spesialisering (hvis noen), plassering og tilgjengelighet, betalingsbetingelser, omdømme, og lang levetid i området. Til slutt, det hjelper hvis du liker legen. Hva er ditt første inntrykk av legen og hans praksis?
  • Staten krever en lisens til å praktisere medisin for en grunn - for å beskytte din helse. Vær flittig for å sikre at de valgte helsepersonell har alle de nødvendige legitimasjon for å behandle deg ordentlig. For eksempel, mange tannleger gjør ortopedisk arbeid, men de er ikke ortopediske kirurger. Mange klinikker tilbyr praktiske sykepleiere og leger assistenter, men de er ikke lisensiert leger. Sørg for at de medisinske legitimasjon passe dine behov.