Hvordan identifisere symptomer på graviditet anemi

August 22

Graviditet anemi er en mangel på tilstrekkelig nivå av røde blodceller og hemoglobin under ulike stadier av svangerskapet. Hemoglobin er viktig fordi den bærer proteiner som transporterer oksygen til alle kroppens vev, spesielt at av utviklings fetus.Most graviditet anemi forårsaket av en mangel på jern eller folsyre i kosten. Det kan også være forårsaket av blødning, enten internt eller fra hemorroider. Risiko for kontrahering graviditet anemi kan øke med flere fødsel svangerskap, genetikk og alkohol use.Learning hvordan å identifisere symptomer på graviditet anemi kan bidra til å forebygge komplikasjoner som for tidlig fødsel, barn med lav fødselsvekt, og infeksjon etter fødsel.

Bruksanvisning

1 Vær oppmerksom på eventuelle symptomer som ikke er typisk for deg. For mange kvinner, symptomer på graviditet anemi etterligne nedslitt følelser produsert av forkjølelse eller influensa. Noen kvinner opplever kortpustethet, som ofte forveksles med effekten av en voksende fosteret legger press på lungene.

2 Se etter tegn på kronisk tretthet, svakhet eller opplevelser som du er i ferd med å besvime. Disse skiltene bør nevnes til fødselslege eller fastlege.

3 Ta en titt på dine øyne, tannkjøtt og negler. Er tannkjøttet blek i stedet for sunn rosa? Er huden din blek? Er øynene dine kjedelig og laber? Dette er sentrale tegn på vitamin og mineral mangler.

4 Se på tungen. Er det betent eller sår? Dette kan være en indikasjon på at kroppen er mangelfull av viktige mineraler. Hvis du oppdager dette symptomet, planlegge et besøk med familien vesenet leverandøren slik at hun kan utføre en blodprøve for å bestemme blodnivåer.

5 Merknad om du begjærer is, skitt, papir eller andre normalt ikke-spiselige stedene. Hvis du har uvanlig cravings, eller hvis du merker at huden eller øynene ser litt gulnet, kan du også være lider av gulsott. Igjen, planlegge et besøk med familien-omsorg leverandøren så snart som mulig.

Hint

  • Spis mat rik på jern, for eksempel tørkede bønner, biff, egg og hel-korn brød og korn. Sørg for at du får tilstrekkelige mengder av folsyre og vitamin C. Legen din kan forskrive pre-natal vitamintilskudd. Ta disse i henhold til instruksjonene for å sørge for at du får alt som du og barnet ditt trenger for optimal vekst og utvikling.
  • Graviditet anemi kan føre til komplikasjoner som lav fødselsvekt og for tidlig fødsel. Hvis du opplever noen tegn på anemi eller lider av kronisk diaré, kvalme, magesmerter eller forstoppelse i løpet av svangerskapet, varsle omsorgsperson umiddelbart.