Slik Doner Medisinsk utstyr i NYC

April 19

Veldedige organisasjoner i og rundt New York er alltid på utkikk etter donasjoner. Mens det er ofte et overskudd av blod donasjoner, non-profit organisasjoner har ofte for få medisinske forsyninger. Disse brukes til å hjelpe de hjemløse, samt personer som ikke har råd til medisinsk behandling. Mange donerte forsyninger er også tatt av New York by leger til tredje verden og krigsherjede land.

Bruksanvisning

1 Kontakt American Medical Resource Foundation. Den AMRF er en landsdekkende organisasjon med drop-off steder som finnes i Manhattan. De vil inspisere og selv reparere medisinsk utstyr (om nødvendig). For å kontakte AMRF og finne donasjon sentrum nærmest deg, ring 508-580-3301.

2 Slipp medisinske forsyninger av på World Vision - New York. World Vision ligger i South Bronx, bruker donert elementer for å hjelpe det lokale området. Mindre elementer, for eksempel gummihansker, bandasjer eller gjenbrukbare kast er forespurt.

3 Ta kontakt med American Jewish Joint Distribution Committee. JDC reiser rundt i verden som tilbyr bistand til land rammet av naturkatastrofer eller kamp. Enhver og alle medisinske forsyninger er velkomne så lenge de leverer er i stand og har blitt inspisert.

4 donere brukte briller og solbriller til Lions Club. En av de mange organisasjonene som er listet av ordfører Frivillighetssentralen i New York City, Lions Club distribuerer disse brillene til trengende personer rundt om i verden. MVC av New York ber om at du donere disse elementene ved å sende dem til Lions Club gjenvinningsstasjon funnet i New Jersey. Adressen er: NEW JERSEY LIONS Brille RESIRKULERING CENTERNew Jersey Lions Brille Recycling Center, Inc.c / o Katzenbach skole for Deaf320 Sullivan WayWest Trenton, NJ 08628You kan også ta kontakt med Lions Club ved å ringe 609-530-3485.

5 Kontakt amerikanske Røde Kors i Greater New York. Røde Kors bruker donerte medisinske forsyninger gjennom alle fem bydelene i New York City. Behovet for forsyninger forandrer seg med enhver situasjon. Den beste måten å vite hvilke konkrete donasjoner Røde Kors er ute etter er å ringe dem på 1-877-RED-CROSS. Når du skal be om donasjoner, indikerer at du er ute etter å gi spesielt til amerikanske Røde Kors i Greater New York.

Hint

  • Kontakt alltid en organisasjon før tilbyr en donasjon. Som naturkatastrofer og væpnede konflikter oppstår over hele verden, behovet for spesifikke forsyninger endringer.