Hvordan snakke med en lege om Lap Band Surgery

December 15

Hvordan snakke med en lege om Lap Band Surgery


Hvert år, mange mennesker gjør det samme vedtak om å gå ned i vekt, men har problemer med å følge gjennom. Gjentatte feil å kontrollere appetitten på egen hånd kan være nedslående. Med Lap Band kirurgi, kan legen din hjelpe deg med å dempe appetitten, slik at du har en større sjanse for å miste vekt og opprettholde en sunn livsstil.

Bruksanvisning

Snakk med legen din om Lap Band Surgery

1 Forskning Lap Band kirurgi på deg selv. Les informasjonen på Lap Band prosedyre, samt de erfaringer som fanget bandet pasienter har hatt. Bevæpnet med mer informasjon om Runde Band kirurgi, vil du være i stand til å snakke med legen din på lengden om Lap Band prosedyre og mulige alternativer.

2 Snakk med legen din om dine ikke-kirurgiske vekttap alternativer. Mens Lap Band kirurgi er minimal invasiv, vil du trenger tid til å komme seg etter operasjonen og ansikt out-of-pocket utgifter.

3 Vurdere din nåværende form og matvaner ærlig. Din evne til å endre disse mønstrene vil ha en betydelig innvirkning på hvor effektiv Lap Band kirurgi vil være for deg.

4 Planlegge en avtale for å snakke med legen din om Lap Band kirurgi. Basert på hvor lang tid over hvor du har vært å se din lege, vil han være i stand til å undersøke hvordan din vekt og helse har endret seg over tid.

5 Diskuter hva du håper å oppnå ved kirurgien med legen din. Selv Lap Band kirurgi kan hjelpe deg ned i vekt, er det ikke hensiktsmessig for alle pasienter. Legen din kan anbefale hva som er best for deg, basert på din medisinske historie og din livsstil.

6 Finn en spesialist i ditt område som utfører Runde Band kirurgi. Han kan gi deg flere detaljer om operasjonen og hva du kan forvente etter inngrepet.

Hint

  • Hvis du eller legen din bestemme at Lap Band kirurgi er ikke for deg, det er andre medisinske og ikke-medisinsk vekttap prosedyrer du kan snakke om med legen din.
  • Sjekk med ditt forsikringsselskap før du snakker med en spesialist som utfører Runde Band kirurgi. Du må kanskje få en skriftlig henvisning fra din vanlige lege før du snakker til spesialist. Hvis du glemmer å gjøre det, kan du bli ansvarlig for kostnadene ved besøket.
  • I tillegg til å snakke med legen din, kan du også ønsker å snakke med en ernæringsfysiolog eller kostholdsekspert om Runde Band kirurgi.