Brokk kirurgi for Vedvarende Lyske smerter

December 15

Hvis du opplever vedvarende lyskesmerter, kan en brokk være årsaken. Kirurgi for å reparere brokk er en potensiell behandling. Legene anser det som en effektiv og sikker alternativ.

Brokk

En lyskebrokk oppstår når vev presser gjennom et svekket del av bukveggen nær lysken. Det fører til smerte og følelsen av å dra i lysken. Ifølge American Family Physician, lyskebrokk oppstå ni ganger oftere hos menn enn hos kvinner.

Kirurgi

Under brokk kirurgi, vil kirurgen enten fjerne vev svulmende gjennom bukveggen eller skyve den tilbake i magen. Hun vil da lukker bukveggen med masker, så vel som en del av nettet for å virke som forsterkning for det svekkede område.

komplikasjoner

Det er en risiko for at prosedyren kan skade en av blodårene som fører til testiklene, forårsaker skade på dem. Brokk kan også komme tilbake etter operasjonen, ifølge National Institutes of Health.

betraktninger

Hvis tarmen er de utstående vev involvert i brokk, er det en mulighet for at de kan bli fanget og skadet, noe som kan være livstruende. Brokk kirurgi vil fjerne denne risikoen så vel som ender vedvarende lyskesmerter.

Restitusjonstid

Ifølge National Institute of Diabetes og Digestive og nyre sykdommer, tunge løft og intens trening bør vente før flere uker etter operasjonen. Avhengig av hvilken type brokk kirurgi du gjennomgår, kan du være tilbake på jobb i løpet av 10 dager.