Essay på pensjonister og Home Care Alternativer

July 19

Essay på pensjonister og Home Care Alternativer


Pensjonister ønsker å henge på sin uavhengighet så lenge de kan. Mange er redd for å bli plassert på et sykehjem, i stor grad fordi de ikke ønsker å miste kontrollen over sine liv. De fleste voksne barn ønsker å hjelpe sine aldrende foreldre bli så lykkelig og oppfylt som mulig, og håper de kan hjelpe sine foreldre finne den beste levende situasjon at maskene godt med deres behov. Dette innebærer å lære hva senior hjemmetjenesten alternativer er tilgjengelige og hjelpe sine foreldre velge det beste for deres unike situasjon og livsstil.

Hjem helsemyndigheter

En ledende medisinske behov er primært på listen over tjenester han trenger hvis han velger å bli boende i sitt hjem. Hjem helsemyndigheter gi medisinsk-relaterte tjenester som physicals, daglig helsesjekk overvåking, besøke sykepleiere, live-i omsorg leverandører og assistanse i å koordinere besøk med flere spesialister som kardiologer, lungespesialister, indremedisinere og mentale helse tilbydere. Et hjem helse etaten vil ofte tar planlegging og transport byrden av senior og holde senior og hans familie informert om kommende avtaler og transportordninger.

Sosialarbeidere og saksbehandlere

Utsiktene til å utvikle en master plan for en aldrende foreldre omsorg kan være overveldende for familiemedlemmer. Administrasjonen på aldring, sykehus og gerontologists ansette sosialarbeidere og saksbehandlere for å bistå eldre og deres familiemedlemmer i å kartlegge hvilke service og omsorg leverandører er nødvendig med et helt eller delvis uføre ​​eldre voksen. Sosialarbeidere og saksbehandlere også hjelpe en senior og hans familie gjennom skiftende behov som senior statsborger blir eldre, og i noen tilfeller mer uføre.

Apotek og Infusion Care Professionals

Noen apotek imøtekomme til pensjonister, og vil selv levere sine medisiner. En senior kan kreve ernæringsterapi gjennom spesial plassert rør. Fagfolk tilby denne type omsorg vil komme til en senior hjem. Saken leder koordinere en senior omsorg vil håndtere avtaler med apotekene og infusjon terapi leverandører.

Holdbar Medisinsk utstyr

De fleste eldre trenger holdbar medisinsk utstyr, for eksempel oksygen, en blodtrykks skjerm og en diabetes tester på et tidspunkt i livet. Walkers, stokker og rullestoler er også ansett for å være holdbar medisinsk utstyr og Medicare og privat forsikring vanligvis dekker kostnadene av disse elementene. Den som koordinerer en senior hjemmetjenesten kan være nødvendig å gi hjelp i å skaffe autorisasjon for varig medisinsk utstyr. Slik fullmakt er ofte gitt av en av de leger eller medisinske fagfolk håndtering av eldre voksen omsorg.

Home Care Hjelpere

Det kan være svært vanskelig for en senior å håndtere vedlikehold av sitt hjem. En hjemmehjelp helper er en ikke-medisinsk fagperson som vil rense en senior hjem, vaske, handle dagligvarer eller andre elementer, og sørge for at senior har sine daglige behov møtt. Ikke-medisinske tjenester er normalt ikke dekkes av Medicare men lokalsamfunn har ofte offentlig sponsede programmer for seniorer som kvalifiserer.