Hvordan å demontere en Waterpik dusj Massasje

July 22

Hvis Waterpick Shower blir brukt i et område der vanntrykket er ekstremt lav, kan dusj ikke opptre på en måte som er tilfredsstillende. Under disse omstendigheter anbefales det at brukeren fjerner en filtrering skjermen for å hente vanntrykket som er viderekoblet. Det er nødvendig å ta fra hverandre deler av dusjhodet for å utføre denne oppgaven. Det følgende vil beskrive denne prosessen.

Bruksanvisning

1 Fest Waterpik håndholdt brakett eller fastmonterte hodet med et fast tak for hånd eller ved vice. Undersøke innsiden av gjengede endeadapter som fester til veggen røret. Hviler inne til slutt vil være den første Waterpik dusj vaskemaskin. Fjern denne vaskemaskinen ved hjelp av nebbtang om nødvendig. Alltid være forsiktig for ikke å skade noen deler.

2 Fjern filterskjermen, som hviler under første vaskemaskin i dusj forsamlingen. Ved hjelp av tang, forsiktig fjerne filteret skjermen i tilfeller der hjemmet vanntrykket er så lavt som å hemme riktig drift av en Waterpik dusjhodet. Man kan lagre filterduken for å bli installert senere når det er nødvendig.

3 Pakk flyten regulator. Du har nå demontert strømnings komponentene i en Waterpik dusjhode. Når du trinn tre er ferdig, kan du rengjøre de forskjellige komponentene med en løsning som decalcifies og fjerner uønsket mineral buildup. Monteringen er den samme prosessen i revers.

4 Skru håndholdte slangen fra håndholdte braketten for å fjerne vaskemaskin som hindrer lekkasjer gjennom strømningskomponenter og inn i håndholdt dusjtryllestav.

5 Sett den håndholdte slange vaskemaskin tilbake til den håndholdte konsollen og feste slangen til braketten.

Hint

  • Vær oppmerksom på at ved å fjerne noen komponenter fra en Waterpik dusjhode, effekter effektiv måte der det er designet for å operere. Ingen anbefaling om riktig bruk har blitt gjort om ovenfor demontering, og eventuelle spørsmål kan sendes til produsenten.