Raw-Food vegetarisk kosthold

July 15

Raw-Food vegetarisk kosthold


Gi kroppen en boost av energi og vitalitet ved å spise en rå-mat diett. En diett hovedsakelig av rå frukt, grønnsaker, nøtter og frø vil rense kroppen for giftstoffer, hjelpe deg å miste vekt og forbedre mental klarhet.

Salaten er det viktigste

Den ydmyke salat blir stjernen i showet i en rå-vegetabilsk kosthold. Grønne grønnsaker utgjør hoveddelen av dietten, og tilveiebringe oksygen-rik klorofyll, i tillegg til antioksidanter, mineraler, vitamin K og fiber. En innovativ måte å få greener i morgen er å lage en smoothie laget av fersk baby spinat, frosne bær, to bananer og litt frisk appelsinjuice.

juicing

En annen viktig komponent er juicing. Drikker et glass fersk grønnsaksjuice er som å få en infusjon av vitaminer. Fiber er fjernet, slik at kroppen din ikke trenger å jobbe hardt for å få de næringsstoffene. Grønn juice gi kroppen din med antioksidanter, mineraler og oksygen. Fruktjuice bør fortynnes og brukes i moderate mengder, siden de er høyere i naturlig sukker.

Hva om Protein?

talsmenn Raw-food hevder de får sine proteiner fra rå nøtter og frø. Mutter Butters, mutter melker, patéer, desserter og rå, dehydrert kjeks er laget av nøtter og noen ganger frø.