Hvordan å miste vekt med fysisk trening

July 1

En viktig del av å miste vekt - sammen med et lavere kaloriinntak - er effektiv fysisk trening. Fysisk trening har to effekter: Den ene er å brenne kalorier, mens den andre er å øke stoffskiftet, og dermed gjør kroppen forbrenne kalorier mer effektivt i løpet av dine andre aktiviteter, som for eksempel å lese, se TV eller sover. Mens noen fysisk aktivitet er bedre enn ingen fysisk aktivitet, er det noen aktiviteter som brenner kalorier - og dermed oppmuntre vekttap - mer effektivt enn andre.

Bruksanvisning

1 Snakk med en personlig trener om en høy intensitet vektløfting program. Du bør be om et program som fokuserer på styrke og bruker sammensatte heiser; du bør gjøre øvelser som knebøy, og du bør gjøre mengder vekt som du kan bare gjøre fem eller seks repetisjoner. Dette vil tvinge kroppen til å jobbe hardt for korte perioder av gangen, som brenner en stor mengde kalorier på en gang og øker stoffskiftet.

2 Gjennomføre regelmessige intervall trening. Dette er hjerte-arbeid der du presse så hardt du kan for en kort periode, så har en kort hvileperiode, og deretter gjenta for rundt 20 minutter. Start med ett minutts mellomrom og to minutters pauser, deretter gradvis redusere lengden på hvileperiodene før du utfører ett minutts mellomrom, og ett minutt hviler.

3 Bland ditt hjerte trene opp for å sikre at kroppen din ikke blir altfor vant til noe. Så kan du kjøre på mandag, deretter bruke en cross-trainer på onsdag, deretter sykkel på fredag. Også veksle lengden av arbeidsintervaller - de kunne være 30 sekunder en dag og en liten en annen. Til slutt, endre om at intervaller er høyere hastighet eller høyere intensitet.