Cranberry Juice for en nyre infeksjon

July 16

En nyre infeksjon er en bestemt type urinveisinfeksjon (UVI). Nyre infeksjoner begynner vanligvis i urinrøret eller urinblæren og deretter reise opp i nyrene. Selv om antibiotika er den foretrukne fremgangsmåte for behandling av nyre-infeksjoner, forbruker tranebærjuice er også antatt å hjelpe i forebygging og behandling av denne type infeksjoner.

årsaker

Nyre infeksjoner oppstår når bakterier i urinveiene formere seg. En annen årsak til nyre infeksjon er bakterier som sprer seg gjennom blodet til nyrene.

symptomer

Symptomer på en nyre infeksjon er tilbake, side, lysken eller magesmerter; hyppig vannlating eller vedvarende trang til å urinere; feber; tilstedeværelse av blod eller puss i urinen og en brennende følelse ved vannlating.

Cranberry Juice som en behandling for nyre infeksjon

Tranebærjuice er antatt å være effektiv i behandling av urinveisinfeksjon, som omfatter nyre infeksjoner. Syrer som finnes i tyttebær drepe infeksjonen forårsaker bakterier som forårsaker UVI. Tranebær inneholder også et kjemikalie som tvinger bakterier i urinveiene for å løsne sitt grep om urin fôr.

betraktninger

Mengden av tranebærjuice du forbruker ved behandling av en nyre infeksjon bør begrenses, som en overdreven mengde juice kan forårsake nyre funksjonsfeil. The Journal of American Medical Association (JAMA) rapporterte at kvinner som deltar i en studie som evaluerer effekten av tranebær juice som en UTI behandling konsumert et gjennomsnitt på 10 oz. per dag.

Advarsel

The Mayo Clinic advarer om at en alvorlig nyre infeksjon kan føre til livstruende komplikasjoner. Hvis du opplever symptomer som inkluderer blodig urin, kvalme eller oppkast, kontakt lege umiddelbart.