Utfordringer for selskaper som utvikler inkontinensprodukter

November 21

Utfordringer for selskaper som utvikler inkontinensprodukter


Produsenter av produkter for inkontinens står overfor en rekke utfordringer når det gjelder å møte behovene til deres marked. Personer med inkontinens strever ofte å leve et normalt liv. For å gjøre det, må de pålitelige produkter som kan hjelpe dem å bli aktiv og sosial uten å bekymre deg forlegenhet eller ubehag. For å møte disse kravene, produkt produsenter må ta mange faktorer i betraktning.

produkt Effektivitet

Kjemikalier i urinen kan irritere og skade huden. En av de første hensyn som produsenter av inkontinens forsyninger må ta hensyn til er hvorvidt deres produkt er i stand til å låse bort fuktighet og beskytter huden.

En annen faktor som påvirker effektiviteten av disse produktene er hvor godt de nøytralisere lukt. Luktproblemer kan være en kilde til stress for mennesker som lever med inkontinens, så god lukt kontroll er avgjørende.

Til slutt, må produktet være utformet for å hindre lekkasjer under aktivitet. Et produkt som lekker når brukeren beveger seg rundt vil ikke møte kundenes forventninger.

Brukervennlighet

Inkontinens saker som berører den eldre befolkningen kan resultere i en mye stress blant omsorgspersoner. En undersøkelse utført av SCA, en produsent av inkontinensprodukter, fant at 32 prosent av omsorgspersoner synes det er følelsesmessig vanskelig å endre en elsket ens inkontinensprodukter. Finne måter å gjøre inkontinensprodukter enklere å bruke er en viktig utfordring for produsentene.

Markedsføring og Produktdesign

Det er et stigma forbundet med inkontinens. Aktive voksne som arbeider med denne tilstanden ikke ønsker å bli sett å kjøpe inkontinensprodukter. Dette gir et hinder for produsenter. For å kunne selge sine produkter, må de designe et produkt som er diskret for kundene å bære med emballasje som ikke trekke uønsket oppmerksomhet under kjøpet.