Hva er Dental Implant Surgery Like?

September 21

Tannimplantater kan forbedre ditt smil, hvordan du tygger maten og måten du snakker. Imidlertid er tannimplantat kirurgi kan være skremmende, siden du tilbringer mesteparten av tiden din helbredelse, ifølge Mayo Clinic. Så du kan forvente flere kirurgiske prosedyrer før selve tannimplantater er plassert i munnen.

Identifikasjon

Dental implantater fungerer som dine naturlige tenner. En metallsylinder er plassert i kjeven med en ambulant vedlagt. Kunstige tennene plasseres på bevegelig.

Koste

Som i 2009, kan tannimplantater koste $ 1000 til $ 2500 per implantat, ifølge MyNewSmile.com.

betraktninger

Du trenger ikke å bo i et sykehus over natten. Prosedyren vil bli gjort på poliklinisk basis på et sykehus eller i et tannlegekontor.

Tidsramme

Det vil ta to til seks måneder for osseointegration å skje - med andre ord, for tannimplantat å fusjonere med kjevebenet, etter at den er satt på plass. Etterpå vil du trenge en annen kirurgi for å plassere den distansen der implantatet vil gå. To uker senere, vil kunstig tann eller tenner festes. Tannimplantat kirurgi kan ta ni måneder eller mer å fullføre.

effekter

Etter operasjonen vil du oppleve tyggegummi hevelse, smerte på implantasjonsstedet, mindre blødning og blåmerker på huden din og tannkjøtt. Du må kanskje spise myk mat i fem til syv dager etter hver prosedyre.