Kosttilskudd restriksjoner for hypertensjon

September 21

Hypertensjon, eller høyt blodtrykk, påvirker om lag 25 prosent av voksne amerikanere, ifølge Colorado State University. Når alvorlig eller ubehandlet, øker hypertensjon risikoen for hjertesykdom og slag. Milde tilfeller av hypertensjon ofte svare på endringer i kostholdet, noe som gjør medisiner unødvendig. Ved å spise et sunt, balansert kosthold og unngå visse matvarer, kan det være mulig å redusere blodtrykket og forebygge tilhørende helsemessige komplikasjoner.

natrium

Natrium er det viktigste kosttilskudd begrensning for dem som lider av høyt blodtrykk og prehypertension. Selv en moderat reduksjon i kosten natrium kan redusere blodtrykket med så mye som 8 mm kvikksølv (mm Hg), ifølge Mayo Clinic. Noen diagnostisert med hypertensjon, hjertesykdom, diabetes eller andre tilstander som er følsomme for natrium bør forbruker ikke mer enn 1500 mg natrium hver dag. Å øke kaliuminntaket kan redusere de negative effektene av natrium på blodtrykket.

Alkohol

Selv små mengder alkohol er gunstig - redusere blodtrykket med så mye som 4 mm Hg - drikker for mye alkohol kan øke blodtrykket ved flere punkter. Dessuten kan alkoholen interferere med effektiviteten av enkelte blodtrykket medisiner. The Mayo Clinic sier at kvinner bør spise mer enn én alkoholholdige drikker hver dag, og menn bør begrense sitt alkoholinntak til ikke mer enn to drinker per dag.

Koffein

Den koffein i kaffe, te og brus i betydelig grad kan øke blodtrykket, i hvert fall på kort sikt. The Mayo Clinic sier at denne økningen er dramatisk selv i de uten en historie med høyt blodtrykk eller hjerte-og karsykdommer. Grunnen til denne økning er ikke klart forstått, men det kan resultere i en økning i adrenalin forårsaket av effekten av koffein på binyrene. Koffein i bare to til tre kopper kaffe kan øke blodtrykket med så mye som 13 mm Hg.

Foods høy i kalorier og fett

Høy-kalori mat bidra til vektøkning og fedme, og reduksjon av kaloriinntaket kan føre til vekttap og en betydelig forbedring i blodtrykket. The American Heart Association anbefaler å gradvis redusere inntaket av kalorier og samtidig øke fysisk aktivitet for å behandle og forebygge høyt blodtrykk og prehypertension. Mettet fett og transfett også øke blodtrykket og bidrar til høyt kolesterol og hjertesykdom. I stedet for snacking på kaker eller godteri, velger hele korn kjeks, frukt, grønnsaker eller magre meieriprodukter.