Kan trening hjelpe hjertet ventil sykdom?

August 5
Kan trening hjelpe hjertet ventil sykdom?

Hjertet ventil sykdom påvirker ventiler mellom hjertekamrene. Hjertet har fire kamre er atskilt med små ventiler som åpner og lukker under hjertets sammentrekninger. Ventilene skille de øvre kamrene i hjertet, atria, fra de nedre kamre, i ventriklene. Hjertet ventil sykdom påvirker ventiler 'evner til å åpne eller lukke ordentlig, påvirker hvor mye blod hjertet pumper og muligens påvirke aktivitetsnivået.

Identifikasjon

Hjerteklaffer også skille ventriklene fra fartøyene som sender blodet i sirkulasjon. Når blodet strømmer fra ventriklene i lungene eller i kroppen, for å åpne og lukke ventiler stoppe eller starte blodstrøm. Når ventilene er syk og ikke fungerer som den skal, kan de gi blod til å flyte mellom hjertekamrene eller å lekke eller tilbake i sirkulasjon. Ubehandlet, hjerte ventil sykdom kan forårsake blodpropp, hjertesvikt eller hjerteinfarkt.

effekter

Når du trener, til hjertefrekvensen øker holde tritt med oksygen krav av kroppen. Musklene trenger mer oksygen med bruk og hjertet slår raskere å holde musklene følger med nok oksygen til å fortsette å bevege seg. Hver gang hjertet slår, til ventilene åpne og lukke styre blodstrømmen. Når du har hjerteklaffsykdom, kan det hende at ventilene har problemer med å holde tritt med en raskere puls, noe som kan påvirke hvor mye blod strømmer til lungene eller til resten av kroppen, ifølge University of Michigan Health System.

Betydning

Hjertet ventil sykdom kan oppstå av flere grunner, blant annet høy alder, infeksjoner eller en medfødt lidelse. The University of Michigan Health System sier at noen mennesker også utvikle hjerteklaffsykdom på grunn av aterosklerose, som oppstår når fet plakk bygger seg opp inne i blodårene. Trening styrker hjerte- og karsystemet og kan bidra til å redusere kolesterolnivået og risikoen for hjertesykdom, bidrar til å hindre eller bremse utviklingen av hjerteklaffsykdommer.

Funksjon

Når du trener regelmessig, ditt hjerte pumper mer effektivt og du reduserer hvilepuls samlet. Hjertet er en type muskel og på samme måte som med andre muskler i kroppen, blir sterkere med bruk. Selv i tider med hvile, kan en godt betinget hjerte oxygenate kroppen mer effektivt. Mens hjerteklaffene fortsatt trenger for å fungere, får hjertet ditt i form til å pumpe mer effektivt vil redusere den samlede belastningen på hjerteklaffer og muligens treg ytterligere skade, ifølge Northwestern Memorial Hospital.

betraktninger

Hvis du har hjerteklaffsykdom, snakk med legen din før du starter en øvelse diett. Hvis ventilene ikke åpner eller lukker på riktig tempo, kan blodet tilbake opp i sirkulasjonssystemet eller lungesystemet, forårsaker du å bli kortpustet. Dette kan gjøre øvelsen vanskelig hvis du ikke kan puste raskt nok til å holde tritt med kravene til trening på kroppen. Legen din kan anbefale en lett trening rutine med begrenset tid for aktivitet, og hun kan anbefale at du unngår noen aktiviteter helt som vil sette overflødig belastning på hjertet.