Hvordan lage din egen hjemmeside Health Kit

March 30

Hvordan lage din egen hjemmeside Health Kit


Et hjem helse kit gir trygghet og sikrer at du har alt du trenger på fingeren tips når du trenger det. Et hjem helse kit er bra å ha for hånden til å bruke for vanlige knall og fall, og er bærbar å ta med deg inn i en storm ly eller i bilen hvis du må evakuere på grunn av en katastrofe - eller du tar en lang vei tur.

Bruksanvisning

1 Kjøp en beholder for ditt hjem helse kit - for eksempel en stor plast verktøysett med et låsbart lokk. Finn en som er stor nok til å holde alle dine forsyninger, inkludert en førstehjelp bok. Hvis du har små barn i huset, kjøpe en hengelås for boksen, siden du vil lagre medisiner i det. Tape en kopi av nøkkelen til bunnen av boksen.

2 Samle førstehjelp forsyninger for å legge til ditt hjem helse kit. Sørg for å inkludere rengjøring forsyninger i tillegg - som såpe og alkoholbasert rensemiddel. Legg en boks av operasjonshansker i tillegg. Det grunnleggende i et hjem helse kit inkluderer et termometer, bandasjer i forskjellige størrelser, gasbind wraps og pads, en elastisk bandasje for å vikle forstuinger eller lage en slynge, tape, en pære sug tenke, instant isposer, bomull baller og vattpinner, pinsett og dosering skjeer eller sprøyter.

3 Samle nødvendige medisiner for din familie. Grunnleggende inkluderer paracetamol for voksne og barn, brenne krem, antibakteriell krem, antiseptisk, kontakt løsning å bruke som en steril øye vask, Calamine lotion og hydrokortison krem. Hvis du har en baby, kan du inkludere en bleie utslett krem. Legg noen poser med pulverisert elektrolytt drink mix for fuktighet.

4 Legg spesifikk for din familie. Hvis du har familiemedlemmer som har en pågående helseproblem som diabetes eller hjerteproblemer, legge til sine nødvendigheter til ditt hjem helse kit. Hvis du vil at din hjem helse kit å være bærbar - i tilfelle en katastrofe - legge til en ukes forbruk av noen reseptbelagte medisiner til settet. Pass på at medisiner er godt merket. Ta et antihistamin hvis du har familiemedlemmer med allergi ,.

5 Kjøp en førstehjelp bok for å sette inn i ditt hjem helse kit. Se etter en som er lett å forstå og dekker hva de skal gjøre i en rekke medisinsk nødhjelp.