Hva gjør du for en Hovne prostata

May 5

Hva gjør du for en Hovne prostata


Den mannlige prostatakjertelen, et lite organ som ligger under blæren, brytes rundt urinrøret. Prostata hjelpemidler i blærekontroll og seksuell funksjon. Denne kjertelen produserer om lag en tredjedel av sekret som finnes i sæd. Som en mann blir eldre, er det normalt at prostata for å få større og blir hovne. En hoven prostata kan påvirke din evne til å urinere. Legen din kan riktig diagnostisere en hoven prostata ved å utføre en rektal undersøkelse.

antibiotika

En av de vanligste medisinske behandlinger for en hoven prostata er med antibiotika. Hvis legen finner prostata å være hoven og infisert, kan han foreskrive medisiner for å krympe og slappe av prostatakjertelen. Antibiotikabehandling kan ta flere dager å lindre symptomer og gjenopprette normal funksjon.

varme Baths

Den raskeste lettelse for en hoven prostata kan vanligvis finnes i varme bad. Fyll badekaret med vann så varmt som du kan stå og trekke i 20 minutter om gangen. Da slapper musklene og krymper prostata. Det varme vannet kan også bidra til å lindre urin symptomer ved å slippe urin fra blæren.

Urtepreparater

Din lokale helsekostbutikk vil ha flere naturlig hjemme rettsmidler som bidrar til å lette ubehag fra en hoven prostata. Epilobium parviflorum er en anti-inflammatorisk medikament som bidrar til å krympe prostata. Hypoxis rooperi fremmer prostata helse, styrker immunforsvaret og beskytter mot urinveisinfeksjoner.