Hvordan bli mer positiv i holdning ditt

June 10

Hvordan bli mer positiv i holdning ditt


Hvordan være mer positiv i holdning relatert til din selvfølelse, eller på hvilken måte du føler om deg selv. Hvis du har høy selvtillit du vil utstråle tillit, en positiv holdning og en respekt for andre. Selvtillit resultater fra flere faktorer, som inkluderer din oppdragelse, foreldrenes holdninger og livshendelser og opplevelser. Enkle og effektive strategier kan hjelpe deg å øke din selvtillit, utvikle en positiv holdning og hinder i løpet av livets hindringer og skuffelser.

Bruksanvisning

En ta hensyn til din indre dialog og engasjere seg i positive selvfølelsen. Grow klar over negative tanker og endre dem til positive tenkemåter. Hvis du hører i hodet ditt, "Jeg kan ikke gjøre denne jobben," endre det til «Kanskje jeg har aldri gjort dette før, men jeg skal gi det min beste sjanse." Hvis du er bekymret for utseendet ditt og høre "jeg vil aldri se bra ut i den kjolen," alter tanken til "jeg skal prøve en annen kjole som vil vise fram min figur."

2 Act "som om", som er en annen strategi som faller under rubrikken kognitiv restrukturering, eller endre måten du tror. Handle som om du kan lykkes i en viss forsøke selv om du tror du ikke kan. Gå gjennom bevegelser til dine tanker nå opp til dine handlinger.

3 Omgi deg med positive mennesker som støtter og forsterker deg. Tilbringe fritiden i positive miljøer som har lykkelige assosiasjoner, for eksempel en favoritt svømmebasseng, en frisørsalong, en bowlinghall eller et spisested. Unngå negative, selvdestruktive mennesker samt giftige situasjoner og miljøer.

4 Delta i kreativ visualisering via meditasjon. Parkere deg selv i en komfortabel setting som er fri for trafikk og distraksjoner. Lukk øynene og slappe av. Velg noe om deg selv som du ønsker å forbedre, for eksempel mer mosjon, bedre matvaner eller rolige relasjoner med andre. Tenke på livet ditt hvis dette aspektet om livet ditt ble bedre. Lag en film av et scenario som har din bedre selv i fremtiden. Kjør denne filmen gjennom hodet ditt et par ganger. Bekrefter deg selv med en positiv uttalelse på slutten av visualisering.

5 Slipp negative aspekter av din fortid for å øke selvtilliten. Kompilere en liste over tidligere hendelser eller personer som hadde en ødeleggende innvirkning på livet ditt. Skriv en rekke utsagn, som begynner med "Jeg ønsker å gi slipp på ..." og fylle ut feltene med elementene på listen din. Lukk øynene og se for hver setning skrevet på fargede ballonger i tankene dine. Tillat ballongene for å flyte bort og forsvinne. Si til deg selv: "Disse hendelsene eller personer er i det siste, og kan ikke påvirke eller skade meg i dag."

6 Volunteer for veldedig arbeid. Få perspektiv på de positive sidene av livet ditt ved å hjelpe mennesker som overlever på mye mindre. Telle dine velsignelser.

7 Laugh. Del vitser med venner. Se morsomme filmer eller leser tegneserier. Bond med folk via humor, noe som kan styrke den ånd og spre goodwill.