Hvordan bruke Epson Salt for infeksjon

December 21
Hvordan bruke Epson Salt for infeksjon

Magnesiumsulfat, bedre kjent som Epsom salter, er en kjemisk forbindelse som består av magnesium, oksygen og svovel. Epsom salter kjemiske makeup er svært absorberende og trekker giftstoffer fra uansett overflaten den møter, inkludert menneskelig hud, noe som gjør det populært for bruk som badesalt. Soaking i Epsom salter er også et mye brukt middel til å behandle infeksjoner. Epsom salter fungere godt for å behandle ytre infeksjoner, men bør ikke inntas. Forbruket av Epsom salter kan føre til magnesium overdose, noe som kan føre til døden. Bløtlegging og bading i Epsom salter kan øke nivåer av magnesium i kroppen gjennom huden, men ikke nok til å øke risikoen for magnesium dosering, noe som gjør Epsom salter et sikkert alternativ til behandling av ytre infeksjoner.

Trinn 1

Kjøp Epsom salter, som kan finnes i lokale dagligvarebutikker. Disse kan bli funnet i helse, skjønnhet eller apotek øyene. Et annet sted å se ville være en helse eller naturlig mat butikk. Epsom salter bør lagres kjølig tørre steder når den ikke er i bruk.

trinn 2

Lag en suge. Fyll en stor gryte med vann og varme den på komfyren på høy varme. Ta gryten av brannen like før det begynner å koke og hell dette i et kar eller beholder stort nok til å romme to føtter eller hender. Test varmen i vannet ved å dyppe en tå eller en finger i vannet. Hvis det er for varmt, vente noen minutter til den er avkjølt. Husk at varme eller varmt vann bringer toksiner nær overflaten av huden, og derfor for å behandle de ytre infeksjoner, jo varmere vannet er, desto bedre. Legg en halv kopp Epsom salter til vannet og rør med en visp eller stor skje til saltene har helt oppløst. Sug hender eller føtter i denne løsningen i minst 20 minutter. Skyll gjennomvåt kroppsdel ​​grundig etter suge og tørk. Påfør kroppen olje eller lotion til området, som det vil trolig være svært tørr.

trinn 3

Gjør et bad suge fra Epsom salter for områder på kroppens overflate som kan lide av infeksjon, men kan ikke bli dynket i en bolle. Tegn et varmt bad og legge til 2 kopper Epsom salter til karet. Sørg for å fordele saltet jevnt i karet. Det kan bli rørt med underarmen før du går inn. Lå i badekaret i minst 12 minutter. Skyll kroppen etter suge med friskt vann og tørk.

Du trenger

  • Epsom salter