Flytende dietter for Gastric Bypass

September 15

Gastric bypass kirurgi er en viktig prosedyre, utviklet for å endre ruten for fordøyelsessystemet. Denne fremgangsmåten begrenser mengden av mat som spises, noe som resulterer i vekttap, ifølge Mayo Clinic. Gastric bypass er vanligvis reservert for folk som er overvektig og har ikke lykkes oppnådd vekttap gjennom trening og kosthold. Etter operasjonen, men det er mange endringer i livsstil som kreves. Ifølge Mayo Clinic, kan pasientene forvente å være på en "flytende diett" for de første ukene etter operasjonen.

klare væsker

Dagen etter gastric bypass operasjon, vil væske bli innført hvis du klarer å svelge, ifølge Duke University Health System. Små slurker med vann vil bli gitt hver time mens våken. I løpet av denne tiden, kullsyreholdige drikker og sugerør ikke tillatt. De lar ekstra gass for å komme inn i magen, noe som fører til oppblåsthet og ubehag.

protein Drikke

Et par dager etter operasjonen, dersom pasienten tåler vann godt, er mer komplekse fluider innført. Protein drikker, som Boost eller Carnation Instant Frokost er innført. To oz. av disse væsker er gitt en gang i timen mens våken. I tillegg til proteindrikkevarer, kan noncarbonated drikkevarer gis en gang hvert 15. minutt (ikke mer enn 8 oz. I en time). Koffeinholdige og kullsyreholdige drikker bør likevel unngås.

Soft Foods

Etter tre ukers mark, de fleste gastric bypass pasienter er klar til å gå videre til myk mat. Disse matvarer kan inneholde: lav-fett cottage cheese, bønner, revet ost, tofu og myk fisk. Havregryn, myk cold kornblanding og kokte grønnsaker er også gode alternativer. Klebrige matvarer som ris, pasta og streng ost bør unngås.

På tre måneders punkt, kan pasienten være klar til å gå videre fra myk mat til mat med mer konsistens. Foods bør innføres en om gangen, slik at du kan isolere problemet mat. Unngå fettrike matvarer, som for eksempel smør, stekt mat, chips og høy fett kjøtt, og velge kalorifattig og magre alternativer.

Spis sakte og tygge maten godt. Dette gjør at magen til å fordøye maten lettere, og gi mat fra den nye posen til tarmene, ifølge Duke University Health System.

kosttilskudd

I de tidlige stadiene av gastric bypass utvinning, kan en flytende diett føre ernæringsmessige mangler. En kosttilskudd kan løse disse manglene, men sørg for å snakke med legen din først. En multivitamin bør inneholde 18 mg jern eller mer, 15 mg sink og minst 400 mcg av folsyre, ifølge Duke University Health System.