Hot Flash Cure

December 26

Hormonelle ubalanser, spesielt under og etter overgangsalderen, kan det føre til plutselige følelse av varme, som gjør deg svett og rød i ansiktet. Selv om disse er svært vanlige hendelser og forsvinner vanligvis etter noen år, noen ganger kan de være alvorlige nok til å hemme normale aktiviteter. I slike tilfeller må du søke profesjonell hjelp for behandling av hetetokter.

medisiner

Legen kan sette deg på medisiner for å redusere forekomster eller frekvenser av hetetokter og hjelpe deg å takle situasjonen bedre. Antidepressiva i lave doser har vært kjent for å være nyttig i denne forbindelse. SSRI eller selektive serotoninreopptakshemmere og SNRI eller serotonin og noradrenalin reopptakshemmere som Effexor, Paxil, Prozac, eller Pristiq er ofte anbefalt av leger for lindring av hetetokter. Andre medikamenter inkluderer beslag behandling eller grus smertelindring medisiner som gabapentin. Denne medisinen er gunstig for kvinner som har en tendens til å ha hetetokter om natten. En annen varm flash kur ville være klonidin, et stoff som bidrar til å kurere høyt blodtrykk. Dette hjelper i å gi rask lindring i løpet av en flash angrep også. Ved de fleste medisiner, men du må være forsiktig om mulige bivirkninger som kan omfatte alt fra vektøkning, tretthet og kvalme, hodepine til forstoppelse, tørr munn og seksuell dysfunksjon.

Ufrivillig barnløshet

I tilfelle av moderate til alvorlige varme flash klager, kan leger foreslå hormonterapier hvori kvinnelige hormoner som progesteron og østrogen blir gitt til pasienten. Hvis du allerede har hatt en hysterektomi, vil legen råde deg til å ta bare supplerende østrogenbehandling. Ellers progesteron bør også tas. I begge tilfeller hormoner trenger å bli administrert i den mest optimale små doser for korte tidsperioder for å tilveiebringe effektiv lindring av hetetokter uten betydelige bivirkninger. I østrogenbehandling situasjoner, må du være forsiktig med bivirkninger, spesielt potensialet for økt hjerteinfarkt risiko. Slike risikoer er avhengig av ulike faktorer som din genetiske sammensetning, familiehistorie med sykdommer og reproduktiv helse. Unngå østrogenbehandling hvis du er en brystkreftpasient eller har tendens til å lide av hyppige blodpropp. Hvis du ikke kan ta østrogen, kan legen forskrive bare en progesteron terapi som hot flash kur. Megestrolacetat og medroksyprogesteronacetat - to legemidler som ligner progesteron - hjelp i å gi lindring fra klager.

andre rettsmidler

Urter som klaseormedrue, salvie og rødkløver, tatt i enhver form, fra te til piller kan bidra til å gi lindring av hetetokter. Rik enten i fytoøstrogener eller isoflavins, disse er generelt gunstig for å øke post menopausal helse. Andre urte cures inkludere lakris, dong quai, ginseng og motherwort. I det hele tatt, prøv å unngå varm mat med masse krydder, koffeinholdige matvarer, alkohol, røyking, hyppige spennings anfall og stramme klær. Tren regelmessig, drikke mye vann, ha næringsrik mat, sove godt og ikke gå på krasje dietter.