Hva er trinnene i en endossøse Dental Implant?

July 19

Dental implantater er fort bli behandling av valget for tannerstatninger. Mens broer kan føre til forverring av bein under tannkjøttet, og skader på tilstøtende friske tenner, unngår et tannimplantat slike problemer ved å sette inn en kunstig "root" (tannimplantat sylinder) direkte inn i øvre eller nedre kjeve bein. Når et objekt er plassert direkte i bein, kalles det endossøs. Flere trinn er involvert i en endossøs tannimplantat.

En Venter Game

Etter en grundig tannundersøkelse som bestemmer tannimplantater er riktig valg, plassering vanligvis vil ta fra tre til ni måneder. Mye av denne tiden vil bli brukt venter og helbredelse fra kirurgi.

Bone Graft

Hvis benet har forverret seg på implantasjonsstedet, vil første skritt være et bein pode. Et stykke av bein fra en annen del av kroppen din vil bli transplantert til å skape en solid base for implantatet. Minor bein pode kan gjøres på den tiden av implantatet; Men for en mer omfattende pode, vil helbredelse må følge, og kan ta seks til ni måneder for å bli i stand til å støtte et implantat. Etter hvert trinn i operasjonen, mat og drikke generelt begrenset i flere dager.

poliklinisk kirurgi

Når kjevebenet er klar for implantatet, kan kirurgi være planlagt. Det vil forekomme i enten et sykehus eller tannlegekontor, men i begge tilfeller, er poliklinisk kirurgi. Først vil en lokal eller generell anestesi eller beroligende brukes. Å spise eller drikke på forhånd kan være begrenset; Spør lege eller tannlege.

Implant Plassering

Et snitt er skåret inn i gummien og hull er boret i kjevebenet eller overkjevebenet. Kirurgen neste setter sylinderen. Et innlegg stikker ut fra hullet, men, på dette punktet, er den kunstige tann ennå ikke anvendt. Noen ganger kan en midlertidig protese monteres på innsiden av stolpen. Dette bør fjernes hver kveld for rengjøring og sove.

Bone Sikringer med Implant

Mens healing skjer rundt sylinderen begynner venter spillet. Kjevebenet faktisk vil vokse inn implantatet innen to til seks måneder. Det er viktig å ikke forhaste dette trinnet som implantatet må gi en solid base for protese tann.

Tilleggs Surgery

Når healing har funnet sted, kan ytterligere kirurgi være nødvendig hvis tannimplantat ikke inkluderte post eller distansen. Denne operasjonen, men er mindre og er vanligvis gjøres i tannlegekontor. Dette trinn, hvis det er nødvendig, krever ytterligere to uker for helbredelse.

protese tann

Når implantatet er klar for plassering av en protese tann, vil et inntrykk av munnen og tenner gjøres. Dette inntrykket vil bli brukt til å lage en av to typer av protesen: en fjernbar en, eller en fast en. For en flyttbar kunstig tann, vil en perfekt montering krone lages og monteres på en metallramme. Denne rammen vil knipse på implantatet post og bo trygt på plass. Men det kan bli fjernet for reparasjon eller erstatning, og daglig rengjøring. Dette valget er rimeligere enn en permanent tannimplantat. Et fast kunstig tann er en fast løsning (vanligvis over 20 år eller mer). Det er skrudd eller sementert på implantatet innlegget, og kan ikke fjernes for rengjøring.