Lav inntekt Prescription Drug Hjelp

October 29

Millioner av lavinntektsfamilier i USA trenger reseptbelagte stoffet hjelp. Stigende kostnader for medisin gjør det vanskelig for folk i fattigdom for å kjøpe medisiner de trenger for å holde seg frisk. Snakk med din lege om mer rimelige alternativer for resepter, og vurdere noen av de følgende medisinske assistanse programmer utviklet spesielt for lav inntekt amerikanere.

Medicare ekstra hjelp

Besøk Medicare hjemmeside www.medicare.gov/prescription/home.asp å lære om Social Security og offentlige velferdsordninger som kan hjelpe deg med helseforsikring og reseptbelagte rabatter. Alle som kvalifiserer for Medicare er kvalifisert for reseptbelagte stoffet assistanse. Andre som ikke er på Medicare kan fortsatt kvalifisere for regjeringens ekstra hjelp program hvis de har begrenset inntekt og ressurser. For å kvalifisere for reseptbelagte betaling assistanse Extra Hjelp program, må du ha en årlig inntekt på mindre enn $ 16 245 som enkeltperson eller $ 21 855 som et gift par som bor sammen. Selv de med litt høyere inntekt kan kvalifisere seg hvis de har til å støtte andre familiemedlemmer eller leve med ytterligere komplikasjoner.

RX Assist

Sjekk ut RX Assist hjemmeside www.rxassist.org for en omfattende database av reseptbelagte stoffet hjelpeprogrammer. Sponset av den ideelle organisasjonen Frivillige i Health Care, RX Assist er en verdifull ressurs som lar deg søke etter resept hjelp av stoffet selskapet, merkenavn, generiske navn eller narkotika klasse. Mange hjelpeprogrammer er oppført i databasen og kan være gunstig i ditt tilfelle. Nettstedet inneholder også programmet søknadsskjemaer for nedlasting og flere tips for å få gratis eller rabatt medisinering.

NeedyMeds

En annen ressurs er Needymeds.com, et nettsted som viser narkotika selskapet programmer som tilbyr gratis eller rimelige reseptbelagte legemidler. Grunnlagt i 1997, har NeedyMeds en omfattende database av programmer sponset av medisinske produsenter. Lav inntekt enkeltpersoner kan søke etter assistanse programmer ved hjelp av en rekke kriterier for å innskrenke søket.

Sammen RX Tilgang

Forskning assistanse programmer som du kan være kvalifisert for med Sammen RX Access, en felles nettside sponset av noen få store legemiddelfirmaer. Søk om Sammen RX Tilgangskort på togetherrxaccess.com å få rabatter på mer enn 300 medikamenter produsert av sponsor farmasøytiske selskaper. Bruk din adgangskort på apoteket for å få medisiner du trenger. Noen begrensninger gjelder. Husk at kvalifiserte søkere ikke kan motta Medicare, Medicaid eller andre reseptbelagte assistanse. Inntektsgrenser gjelder også, som med de fleste sosiale velferdsordninger. Prisene varierer avhengig av selskapet som produserer medisinen du trenger, men besparelsene fra rabatter med Sammen RX Tilgang fortsatt gjennomsnittlig alt fra 25 til 45 prosent av standard pris.

Community Health Centers

Finn ut om nærmiljøet ditt helsestasjon tilbyr en resept hjelpeprogram. Mange samfunnet helsestasjoner har spesielle avtaler med farmasøytiske selskaper eller offentlige tilskudd som tillater dem å tilby redusert pris narkotika til lav inntekt pasienter. Kom i kontakt med helse Resources og Services Administration på 888-ASK-HRSA (888-275-4772) for å finne helsestasjon nærmest deg.