Hvordan finne en ny tannlege

March 17

Hvordan finne en ny tannlege


Enten du er ny til byen, har tannlegen pensjonert, eller du rett og slett ikke er fornøyd med din nåværende tannlege, finne en ny tannlege kan være skremmende. Her er noen trinn for å hjelpe deg på din søken etter en ny tannlege.

Bruksanvisning

1 Be venner, familie og kolleger for anbefalinger og advarsler. De fleste er glade for å dele sine forslag og skrekkhistorier.

2 Gå på nettet. Sjekk ut forsikringsselskapet ditt nettsted, eller American Dental Association hjemmeside for en liste over tannleger i ditt område.

3 Når du har samlet en liste over nærliggende tannleger, sjekk ut Doctor Roogle nettsiden for vurderinger og anmeldelser av tannleger av vanlige folk som deg.

4 Når du har begrenset alternativer ned til en eller to tannleger, ringe eller stikke innom og si at du søker en ny tannlege. Se om de vil gi deg en tur på kontoret og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

5 mener å ha funnet en tannlege du liker? Sett opp en avtale for en ny pasientundersøkelse. Dette vil hjelpe deg å avgjøre om dette er det rette tannlegen for deg.

Hint

  • Elsk din tannlege? Tenk å skrive en anmeldelse av din egen.