Hvordan bruke luktene i et tannlegekontor

October 11

Hyggelig lukter skape gode minner og kan utløse positive følelser. Innlemming tiltalende dufter inn i din tannlege kontoret vil skape en mer behagelig opplevelse for pasientene, oppmuntre positive minner og gjør det mer sannsynlig at de vil ønske å komme tilbake til kontoret. Mange andre typer virksomheter har tatt nytte av de positive effektene av dufter, inkludert kjøpesentre, hoteller, og til og med sykehus. Din tannlege kontoret kan gjøre dette også. Du skal hjelpe pasienter og bunnlinjen.

Bruksanvisning

1 Opprett en avslappende, beroligende miljø i din tannlege kontoret ved å velge duften som husker hyggelige minner. Eksempler er eplepai, sukker informasjonskapsler, varm vanilje og lavendel. Disse luktene vil bidra til å forbedre miljøet på kontoret og skape en positiv opplevelse for dine pasienter. Ingen tvil om mange av dine pasienter lider av dental fobi og angst. Innlemming dufter som skaper og hente positive minner vil bidra til å lindre sin angst og gjøre det mer sannsynlig at de vil komme tilbake til kontoret for fremtidige avtaler.

2 Velg en metode for å innlemme tiltalende dufter inn på kontoret. Noen alternativer inkluderer Tørr luft duft leveringssystemer, duft maskiner, duftende oljer, og selv duftende stearinlys. Ditt valg av leveringsmåte bør samsvare med den atmosfæren du ønsker å opprette på kontoret. Hvis du ønsker å skape en varm og koselig atmosfære, kan duftende oljer og lys være den beste veien å gå. Men hvis du ønsker å lage en profesjonell, men innbydende atmosfære, bør du velge en tørrlufts duft leveringssystem eller duft maskin.

3 innlemme ulike dufter inn i ulike områder av kontoret, avhengig av humør du ønsker å sette i hvert område. Når pasienter inn på kontoret, ønske dem velkommen med den innbydende duften av varm sukker informasjonskapsler. Som de gå ned i hallen, intriger dem med en frisk og søt blomsterduft. Til slutt, mens de venter på deg i en eksamensrommet, roe nervene med avslappende duft av vanilje. Opprette en egen duft opplevelse for hvert område av kontoret vil styrke enkelte pasients erfaringer og oppmuntre positive minner.

4 Tenk utnytte duften av kontoret ved å sende hver av pasientene hjemme med et lite stykke duften opplevelse du bidratt til å skape. Ta med en liten duftlys eller pose med potpourri sammen med den tradisjonelle tannkrem og tanntråd som de fleste tannleger gi pasientene etter en rutinemessig rengjøring. Pass på at duften gave du velger lukter akkurat som på kontoret. Når en av dine pasienter bruker gaven hjemme, vil hun bli minnet om den behagelig opplevelse hun hadde på kontoret og har gode minner om deg og dine ansatte.