Olive Leaf Extract for Kids

May 26
Olive Leaf Extract for Kids

Oliven blad ekstrakt fordeler barn siden den har egenskaper som bekjemper virus, sopp og enda noen stemningslidelser. Sine helbredende krefter har blitt brukt i mange år og det fortsetter å hjelpe barn i dagens samfunn. Oppnås ved å helle vann over en oliven blad, kommer medisin nå i et supplement eller salve form. Det er best å oppsøke lege før du bruker en alternativ medisin.

Olive Leaf

Ifølge James Privitera, MD, ble oliven blad nevnt i Bibelen. Gjennom historien har sine medisinske egenskaper blitt anerkjent og brukt, spesielt i Europa. Den oliven blad har en antibakteriell forbindelse som kjemper mange sykdommer forårsaket av bakterier. Ifølge Sann Foreldre, den viktigste ingrediensen i oliven blad er phytochemical oleuropein. Dette elementet brytes ned til elenolic syre, som er antibakterielle og derved bekjemper bakteriell infeksjon.

Salve

Dette produktet kan brukes lokalt for å bekjempe infeksjoner når et barn har et åpent sår. Dens antibakterielle egenskaper bidra til å helbrede sveve og gjenoppbygge skadet hud. Den salve fungerer som en snerpende for vanlige kutt, og det er gunstig for skrubbsår, brannsår og til og med bleie utslett.

Influensa og kalde

Ifølge James Privitera, kjemper oliven blad ekstrakt virus som forårsaker en influensa eller forkjølelse hos barn. Det gjør det ved å hindre aminosyren produksjon som gjør at virus å spre seg i kroppen. I tillegg hindrer det virus fester seg til cellene og multiplisere. Også, aktiverer den immunsystem slik at den kan bekjempe og beseire viruset.

Rosa øye

KidsHealth.org viser til at pinkeye er en irritasjon av membranen som beskytter den hvite delen av øyet og innsiden av øyelokkene. Denne infeksjon kan være forårsaket av enten et virus eller bakterier. Ifølge Sann Foreldre, kan denne felles barndom sykdom behandles med oliven blad ekstrakt siden det kan bekjempe infeksjonen.

autisme

Barrie Silverberg i "The Autisme og ADHD Diet: En trinn-for-steg guide til Hope og Healing av Leve" viser til at autisme kan tilskrives en overdoser av gluten og kasein i kosten. Disse produktene kan påvirke og endre energi og humør i barnet ditt. En måte å tillate et barns kropp for å avlaste seg fra overskudd av gluten og kasein er å ta olivenbladekstrakt.