Mat du kan spise på Master Cleanse Diet

March 22

Mat du kan spise på Master Cleanse Diet


Si ordet "diett" og det første som kan komme til tankene er hva slags mat er tillatt og hvilke som bør unngås. The Master Cleanse Diet har eksistert i flere tiår, men i 2006 kosten opplevd en vekkelse når kjendiser begynte å bruke det for raskt vekttap. Hvilke matvarer kan du spise på Master Cleanse Diet? Svaret er: ingen.

Opprinnelsen til Master Cleanse

Du har kanskje hørt om Master Cleanse gjennom kjendiser som Beyonce, som brukte diett for å miste en rask 20 pounds før hun begynte å skyte filmen "Dreamgirls" i 2006. Men det opprinnelige formålet med Master Cleanse var ikke for vekttap: det var en del av mange tvilsomme strategier ansatt av selv bekjente holistisk healer Stanley Burroughs, skaperen av Master Cleanse "lemonade" fast. Ifølge Burroughs hefte om temaet, ble det raskt utviklet for å "rense" kroppen av "giftstoffer", som han hevdet akkumulert i ulike deler av kroppen og var ansvarlig for aldring, sykdom og død. Burroughs påstått at Master Cleanse løst kjemisk og alkohol avhengighet, impotens, depresjon, og til og med kreft. Han anbefalte bruk av rask i ti dager, men opp til 40 dager for "svært alvorlige tilfeller."

Master Cleanse: Hva det betyr

The Master Cleanse er en flytende diett som inneholder ingredienser som gjør sin "lemonade" drikke spiselig, men dessverre det eneste som mangler fra dietten er fast føde. Den opprinnelige Master Cleanse diett oppskrift trykt i Burroughs Heftet inneholder: "2 ss sitron eller limejuice (sic), 2 ss ekte lønnesirup, 1/10 Teskje cayenne pepper, og 8 oz vann, romtemperatur." Burroughs spesifiserer at kaldt vann kan anvendes hvis ønskelig.

Gjør Master Cleanse

Den opprinnelige Master Cleanse dietten tillater seks til 12 glass av "lemonade" daglig. Burroughs hefte presiserer at ingen vitaminer er å bli tatt, og heller ikke er noen annen mat i løpet av dietten. Fokus for Master Cleanse kosthold er å øke "eliminering" til mer enn tre ganger per dag. Ifølge Burroughs, noe mindre enn to avføringer i dag er "usunn". The Master Cleanse gjør at forbruket av avføringsmiddel te. Alternativt blir renset oppfordret til å drikke en liter vann og havsalt første i morgen på tom mage. Saltvann er en gammel koner 'rette for forstoppelse.

Hva Helse eksperter sier

Ed Zimney, MD, er en Master Cleanse debunker, avslører de magiske egenskaper av dietten som i stor grad mytiske. Ifølge Zimney, dietten henter sine kalorier fra det sukker som inneholdes i lønnesirup, og det er også ineffektiv i "avgift" nyrer eller lever, som Burroughs innledningsvis angitt. Saltvann flush er farlig lik over-the-counter avføringsmiddel misbruk. Mer nylig har Master Cleanse blitt kritisert av ernæringseksperter som en usunn måte å miste vekt raskt, og Bonnie Taub-Dix av American Dietetic Association sier at dietten er mangel på protein gjør det "ernæringsmessig utilstrekkelig."

Et bedre alternativ

Joy Bauer, en New York kostholdsekspert og forfatter av boken "Joy Life Diet" påpeker i en USA Today intervju at eschewing fast føde i stedet for en flytende diett kan være en falsk økonomi for slankere. Tolv briller av Master Cleanse lemonade, som inneholder rundt 1300 kalorier, kan lett bli erstattet av en hel dag er verdt av sunne matvarer. Men ernæringseksperter og andre helseeksperter er ikke de eneste som veier inn på om Master Cleanse kosthold er den beste måten å løse vekttap og forebygge sykdom. I 1984 ble Master Cleanser Burroughs belastet og dømt av en California domstol for annengrads forbrytelse drapet på en ung kreftpasient ved bruk av uprøvd medisinske behandlinger. En del av Burroughs uortodokse metoder inkludert bruk av Master Cleanse kosthold.