Hollywood kosten triks

April 22

Hollywood kosten triks


Når du åpner et magasin eller se på TV, ser du smidige, tonet organer av kjendiser. Som de livnærer seg på sitt utseende, må Hollywood-stjerner forbli slank og komme i form raskt hvis de har fått noen pounds. Selv kjendiser stole på standarder som folk flest gjør --- betyr kosthold og mosjon --- det er Hollywood-kosten triks som kan hjelpe smelte av fett.

Eliminer Hvite Karbohydrater

Når kjendiser ønsker å slanke seg fort, eliminere de hvite, enkle karbohydrater. Det inkluderer hvit ris, brød og pasta. Også eliminere de sukkerholdige matvarer som kjeks og de fleste søtsaker. Mat er høy i sukker og kan få deg til å holde på vekten. Grøft hvite karbohydrater og erstatte grønnsaker og frukt til å bruke en Hollywood slanking triks.

makrobiotisk diett

Den makrobiotiske diett blir brukt av kjendiser for å gå ned i vekt og bare føle deg sunnere og leve et sunnere livsstil. Denne dietten er basert på praksisen med å lytte til kroppen din og indre kompass når du spiser. Den makrobiotiske dietten består av en diett av fisk, grønnsaker, hele korn og bønner; det er relativt spartansk. Hvis du spiser en typisk amerikansk diett, vil bytte til en makrobiotisk diett sannsynlig føre til vekttap.

grønnsaker

Å miste bloat og slippe pounds før røde løperen hendelser, Hollywood starlets unngå gassproduserende grønnsaker som brokkoli og blomkål. De er kresen om grønnsaker. I stedet fylle opp på vassen grønnsaker som salat, agurk og selleri når du ønsker å se og føle ultra-slank. For det meste, men brokkoli og blomkål er næringsrike grønnsaker som er gunstig å inkludere i kostholdet ditt.

organisk

En Hollywood slanking Trikset er å spise kun økologisk mat. Forutsetningen er at hormonene i ikke-økologisk kjøtt og meieri gjøre kroppen holde på kroppsfett ved å øke østrogennivå. Ikke-økologiske grønnsaker og frukt hemmer også hormonelle aktivitet, som kan føre til vektøkning. Spise enkle, økologiske matvarer kan bidra til å holde deg i kampform.