Regn Effekter på radonverdier

August 22

Regn Effekter på radonverdier


Radon er en fargeløs, luktfri, usynlig gass. Det er en radioaktiv gass som følge av nedbrytning av uran og radium i jorda rundt grunnlaget for en bygning eller hjemme kjelleren skive. Radon kommer fra stein, jord og godt vann som inneholder uran og radium.

Regn Effekter på Radon

Etter en kraftig regn, vil inne radon stiger når gasstrømmen avledes mot den umettede jord i nærheten av strukturen.

Radon Skrive en privat

Hvis din hjemme har en sump pumpe, må gropen tettes med godkjente lokk som gjør at pumpen vedlikehold og inspeksjon. Det er nødvendig å tette fordi avløpsrør kan direkte radon sammen med vann inn i sumpen gropen. Sumper er en viktig radon inngangspunkt. Sprekker i kjellergulv kan også være forseglet.

Cancer Risk

Radon er en kreftfremkallende radioaktiv gass. Når du puster radon, øker det sjansen for å få lungekreft. Den amerikanske Surgeon General har advart om at radon er den nest største årsaken til lungekreft i USA i dag.

Forebygging / løsning

Den vanligste avbøtende teknikken er en sub skive trykkavlastning eller SSD. Jordsmonnet i nærheten av hjemmet er trykkløst å trekke radon borte fra hjemmet før den kan gå inn.

testing

Testing for radon er enkel og billig. The Environmental Protection Agency har satt et nivå på 4 pCi / L for innendørs radonnivåer. Hvis din hjemme nivåene er større enn dette, bør du søke profesjonell hjelp.