Naturlig rettsmidler for menopausal Håravfall

June 25

Kvinners hår har en tendens til å bli tynnere når de er i perimenopause eller fullt overgangsalderen fordi deres østrogennivået faller. Østrogen er det hormonet som gjør at kvinner skal ha rikelig pels, ungdommelig utseende hud. Hvis du oppdager at håret er tynt, er det noen teknikker du kan bruke for å forhindre håravfall samt skjule hårtap.

Vitaminer

Vurdere å ta biotin, som er medlem av vitamin B-familien. Hvis du har en biotin-mangel, kan håret bli sprø og faller ut. Spør din lege for hennes anbefaling om biotin kosttilskudd.

tørking Technique

Når du tørke vått hår, blåse håret i motsatt retning fra hvordan det vanligvis vokser, og deretter børste den tilbake i normal retning. Dette vil gjøre håret ditt ser ut til å ha mer volum.

Phytotherapy, kosthold og stress

WomenToWomen.com anbefaler Plantevern for menopause hårtap. Plantevern er bruk av naturlige ekstrakter som urter for å behandle helseproblemer. Dette er ansett som alternativ medisin. Hvis du er ernæringsmessig mangelfull, kan dette gjøre håravfall verre. Forbedre din diett. Stress kan også tar sin toll på håret. Lær å kontrollere stress og dette kan redde håret ditt.