Hvordan finne et opphøyd Toalettsete

January 12

Hvordan finne et opphøyd Toalettsete


Hevet toalettseter bidra til å gjøre å få opp og ned fra toalettet enklere. Setene vanligvis sitte på eller låse på eksisterende sete, selv om noen også legge til toalettet basen. De kan gjøres med eller uten armer og kommer i forskjellige høyder og design, inkludert modeller spesielt for brukere med ødelagte hofter. Hvis du ønsker å kjøpe en hevet toalettsete, kan det gjøres enkelt ved å følge noen få trinn.

Bruksanvisning

1 Kjøp en hevet toalettsete online fra amazon.com eller stacksandstacks.com. Mange nettbaserte forhandlere selger hevet toalettseter. Kjøpe en hevet toalettsete nettet er en fin måte å handle for laveste pris. Amazon.com gir også forbrukerne til å legge ut anmeldelser av produktene de selger, slik at du kan lese anmeldelser av en bestemt modell før du kjøper en.

2 Gå til en stor butikk som Walmart eller Target. Både Walmart og Target selger hevet toalettseter i sine butikker og på nettet. De hevet toalettseter fra disse butikkene varierer i pris avhengig av type, holdbarhet og komfort. Du kan kjøpe en hevet toalettsete for så lite som $ 19,88 eller så mye som $ 49,96 fra disse butikkene.

3 Besøk en medisinsk forsyninger butikken. Mange medisinske forsyne butikkene bære hevet toalettseter. Du kan finne en medisinsk forsyning butikk i ditt område ved å søke på print eller online versjon av de gule sidene.