Hvordan forbedre konsentrasjon under første trimester av svangerskapet

April 20

Graviditet hjerne, mamma hjerne, momnesia; det går av mange navn. Hvis du er nylig gravid, vet du nøyaktig hva disse begrepene refererer til. Det er mangel på fokus og konsentrasjon mange kvinner opplever i løpet av første trimester av svangerskapet. Glemme vesken, nøkler, telefonnummeret ditt - disse er alle effekter av svangerskapet indusert dårlig konsentrasjon. Hormonene er i en konstant tilstand av omveltninger i løpet av svangerskapet som kan være den skyldige for glemsel og generell uklar brained følelse. Det er tiltak du kan ta for å øke oppmerksomhet og runde opp dine spredte tanker.

Bruksanvisning

1 Få åtte timers søvn om natten. En uthvilt sinn vil være bedre i stand til å fokusere på oppgavene. Hvis du får muligheten til å hvile i løpet av dagen, dra nytte av det. Å gjøre et annet menneske er en mirakuløs oppgave. Den første trimester er spesielt slitsomt som kroppen justerer seg til de mange endringer som skjer innenfor.

2 Spis sunne energigivende mat. Unngå sukkerholdig snacks som kan sette deg på sugar rush så krasje og brenne syklus. Fersk frukt og grønnsaker er en stor hjerne øke snack valg. Kvalme og morgenkvalme ofte forbundet med tidlig graviditet kan også spille en rolle i din mangel på konsentrasjon. Spis små hyppige måltider for å holde kvalme i sjakk.

3 Lag lister for deg selv. Nå kan være på tide å investere i en daglig planleggeren. Å ha dagens hendelser skrevet ut foran deg kan hjelpe deg å fokusere. Begynn ritualer som setter dine nøkler eller lommebok på samme sted hver dag. Små justeringer som disse kan utgjøre hele forskjellen når du står i check-out linje med en handlevogn full av dagligvarer og ingen lommebok.

4 Be om hjelp. Dette er vanskelig for mange kvinner å gjøre. Det er bare i vår natur å ta verden på våre skuldre. Nå er ikke tiden for å være helten. Spør venner og slektninger for å løpe ærend eller plukke de eldre barna opp fra skolen. Jo mindre du har på tallerkenen din, jo bedre.

5 Ta deg tid for deg selv. Hvis du har problemer med å konsentrere seg fordi du fortsetter å henfalle til dagdrømmer om den nye gruppen, utpeke tid til å gjøre det. Ikke føl deg skyldig om det, du fortjener det. Krølle seg på sofaen med et teppe, ta en tur, gjøre hva du kan for å hjelpe deg å slappe av og la tankene plass ut så mye som det vil. Ta deg tid til å nyte denne utrolige reisen du har begynt.

Hint

  • Husk at dårlig konsentrasjon er midlertidig; du vil gjenvinne full bruk av hjernen din kort tid etter at barnet er født.
  • Hvis du finner din mangel på konsentrasjon påvirker deg i farlige situasjoner, som for eksempel kjøring, spør legen din om råd.