Livet Vest Instruksjoner

February 19

Livet Vest Instruksjoner


En redningsvest er en del av sikkerhetsutstyr slitt på overkroppen når involvert i vannrelaterte aktiviteter, for eksempel vannsport. Redningsvester er slitt i tilfelle en nødsituasjon. De er ment for å holde personen seg dem flytende med hodet over vann-nivå, slik at hun kan få oksygen til hjelpen kommer for å hjelpe henne i nødstilfelle. Redningsvester er også kjent som PFDs: Personlig flyteutstyr. Redningsvester bare fungere skikkelig når slitt skikkelig, så et bestemt sett med instruksjoner skal alltid følges når iført en.

Bruksanvisning

1 Sett redningsvest på over din svømme dress som en jakke. Noen vester vil kreve at du setter den på over hodet. Fest vesten med det spenner, klemmer, snaps eller glidelås din Vesten har. Disse vil bli beskrevet i bruksanvisningen for din bestemt merke vest.

2 Trekk vesten rundt midjen din. Den redningsvest vil alltid ha måter å stramme vesten rundt kroppen din, slik at det ikke vil flyte ut i krise. Dette gjøres vanligvis ved å stramme en midje stroppen.

3 Gjennomfør to fingre test. Har en venn trekke vesten opp fra skuldrene mot ørene. Hvis det voksen venn kan passe to fingre i mellomrommet mellom skulderen og innsiden av vesten, er det ikke stramt nok, eller det kan være for stor.

4 Gjennomføre en studie av livet ditt vest i kystnære farvann før han gikk i dype vannaktiviteter.

Hint

  • Se produsentens anbefalte forslag til redningsvest størrelse avhengig av kjøpers høyde og vekt før du kjøper.
  • Før du kjøper en redningsvest, mener at det er ulike materialer som brukes (skum kontra luft isolasjon) og vektklasser (typer I til V) som gjør visse vester bedre for visse aktiviteter. Oppblåsbare vester, for eksempel, er ikke anbefalt av kystvakten for noe annet enn svømming i bassenger aktivitet.
  • United States Coast Guard regelverk krever hver båt til å ha nok redningsvester om bord for å få plass til alle passasjerer.