Hva er diagnostisk testing for Revmatisk hjertesykdom?

April 3

Hva er diagnostisk testing for Revmatisk hjertesykdom?


Revmatisk hjertesykdom er en tilstand forårsaket av revmatisk feber hvor ventiler i hjertet er skadet. Selv om tilfeller av revmatisk hjertesykdom er relativt sjeldne i USA, kan legen foreslå at du gjennomgår ceratin diagnosetester hvis hun mistenker at du kan ha det.

ekkokardiogram

Noen ganger kalles en "ekko", en ekkokardiogram er en enhet som tillater leger å se bilder av hjertet ved hjelp av lydbølger. En ekkokardiogram er svært lik en sonogram.

elektro~~POS=TRUNC

Noen ganger referert til som en EKG, måler et elektro de elektriske impulsene i hjertet.

hjertekateterisering

Under denne prosedyren, er en liten tube settes inn i en arterie eller vene og flyttet til hjertet. Denne testen kan gi informasjon om blodoksygennivåer, blodtrykk, og styrken av hjertemuskelen.

Holter Monitor

En Holter monitor er en enhet som er koblet til kroppen med små elektrode bærer klistremerker. Monitoren registrerer hjerteaktivitet i 24 timer eller mer. Denne testen er lik en EKG, men opptaket er foretatt for en lengre periode.

betraktninger

Symptomer på revmatisk hjertesykdom kan være subtil. Det er best å se en lege for å finne ut hva som eventuelt bør diagnostiske tester utføres.

Advarsel

Revmatisk feber starter som strep hals, en bakteriell infeksjon i halsen. Barn mellom fem og 15 er mest sannsynlig å få rhuematic feber. Legg merke til at forekomsten av revmatisk feber i USA og andre utviklede land er lav.