Effektive appetittdempende midler

March 28

En appetitt suppressant er noe som vil lure kroppen til å tro den er full. De fleste kosttilskudd er ikke trygt å ta, selv om de hevder å være effektive i å undertrykke appetitten og bidra til vekttap. Bivirkningene og farene oppveier eventuelle kortsiktige fordeler. Trygge urte kosttilskudd og legemidler fungerer mest effektivt når det brukes sammen med en diett og treningsprogram. Når tillegget er ikke lenger brukes, vil kosthold og trening hjelpe til med å holde vekten nede på lang sikt.

Herbal Supplements

Det er liten kontroll på kosthold og vekttap annonsering krav for urte kosttilskudd. Den effektive krav for disse kosttilskudd er ikke støttet opp med medisinske bevis. Når vi leter etter en effektiv appetitt suppressant, må du også vurdere hva som er trygt. Urte kosttilskudd virker ikke alene i vekttap, men kan være effektiv når den kombineres med et sunt kosthold og treningsprogram. Naturlige antioksidanter som grønn te og acai berry, kan øke en persons generelle helse når det kombineres med et sunt kosthold og treningsprogram. Til gjengjeld vil appetitten bli undertrykt og vekttap kan forekomme.

Grønn te antioksidanter blir undersøkt for sin effektivitet med vekttap og kolesterolsenkende evner. Grønn te kan tas som et supplement, men den foretrukne metode er å drikke i te form. Den økte vannforbruket når man drikker te vil også hjelpe til med vekttap og appetitt undertrykkelse.

Acai Berry kosttilskudd er lik grønn te ved at de er en utmerket antioksidant og gir mange helsefordeler. Den acai berry er ikke rart frukt som den hevder å være, men det er fordeler ved å ta tilskudd. Den Acai Berry har fiber, som fungerer som en appetitt suppressant; men dette tillegget vil ikke fungere effektivt uten et sunt kosthold og mosjon.

Prescription Drug Supplements

Stoffet Xenical og Meridia blir ofte foreskrevet for appetitt undertrykkelse i overvektige mennesker. Disse er de eneste legemidler godkjent for bruk i inntil to år, som anses langvarig bruk. Vekttap resepter overvåkes av en lege, og dermed gjøre dem tryggere og mer effektiv. De resepter er mer kostnadskrevende enn urte kosttilskudd og vanligvis ikke dekkes av forsikringen.

Fra og med 2006 Xenical er også solgt over disk under navnet Alli, som er en redusert potens form av stoffet. Det anbefales å få en lege godkjenning og eksamen før du starter noen narkotika eller vekttap behandling. Xenical blokkerer opptaket av omtrent en tredjedel av fettet spaltet. Negativt for Xenical er en fet avføring og anal utflod.

Meridia blokkerer signalene i hjernen som styrer appetitten, slik at du tror du ikke lenger er sulten. De bivirkninger for dette stoffet er høyt blodtrykk, økt hjertefrekvens, og forstoppelse. På grunn av bivirkningene, må pasienten være under en lege omsorg.