Hvordan finne Pressure Points på ryggen og kroppen

October 1

Trykkpunkter på baksiden er blant de enkleste å lokalisere på menneskekroppen. Området er forholdsvis stor og musklene mer definert enn på andre kroppsdeler. Trykkpunkter på baksiden er mest brukt til å lindre stress, behandle ryggsmerter, og i massasje.

Bruksanvisning

1 Start på toppen av ryggen langs ryggen av muskelen som løper fra skuldrene til halsen. Trykk på punktet på baksiden av at ryggen om midt mellom skulderen og nakken. Dette gjøres best ved å plassere begge hendene på skuldrene og trykke fremover med fingrene eller tommelen.

2 Flytt nedover ryggen til en posisjon mellom skulderbladene. Trykk punktene mellom skulderbladene på begge sider av ryggraden. Trykk påføres omtrent en tomme til hver side. Aldri press direkte til ryggraden.

3 Arbeid deg nedover ryggraden. Trykkpunkter finnes på begge sider av ryggraden helt ned på baksiden. Stopp når du kommer til en posisjon direkte mellom albuene. Trykk på punktet en tomme på hver side av ryggraden.

4 Gå selv far nedover ryggen til du kommer til toppen av baken. Trykk punktene på musklene rett under linjen av bekkenet. Dette vil være både smertefullt og behagelige. En rekke store nerver kjøre gjennom her slik at bena kan prikke.

5 Ta hendene opp til armhulene. Finne musklene som går fra sidene av ryggen til under armene. Trykk på punktet på sidene av disse musklene omtrent to inches under armhulene. Kilen folk kanskje ikke la deg gjøre dette.

Hint

  • Påfør mild, jevnt press til hvert trykkpunkt. Stopp hvis du opplever noen smerter. Arbeid trykket rundt området for å finne den beste plasseringen. Trykkpunkter varierer fra person til person. I noen mennesker er de ekstremt følsomme mens andre ikke føler dem i det hele tatt. Eksperiment for å se hva som fungerer for deg.