Equine Therapy for Addiction

May 12

Equine Therapy for Addiction


Gjenopprette fra avhengighet kan være en lang og vanskelig prosess. I mange år engasjert avhengighet utvinning grunnleggende 12-trinn møter og avhengighet rådgivning, men i dag er det mange nye metoder for behandling av avhengighet. En av disse metodene, kjent som Equine pasning psykoterapi, er en form for avhengighet terapi som fokuserer på å skape meningsfulle relasjoner mellom rusavhengige i tilfriskning og hester.

Historie

Equine terapi oppsto som en terapi for fysisk funksjonshemmede personer. Det er designet for å forbedre balansen, muskelstyrke og fleksibilitet. Equine terapi utvidet til å hjelpe dem med psykiske eller følelsesmessige funksjonshemninger øke deres tålmodighet og selvfølelse. Den Equine Tilrettelagt Mental Health Association ble dannet for å fremme hesteterapi og utdanne kliniske fagpersoner på sin praksis. Equine pasning Psykoterapi har nylig blitt en del av mange avhengighet utvinning programmer.

Hvem kan ha nytte Equine Therapy?

Equine terapi kan dra et bredt spekter av personer som lider av avhengighet. De som er avhengige av heroin, kokain, crystal metamfetamin, reseptbelagte legemidler og alkohol kan alle bli hjulpet. Den viktigste kvalifikasjonen er en vilje til å forandre seg og lære av erfaring.

Hvordan Equine Therapy Works

Rusavhengige i tilfriskning generelt arbeid med en lisensiert psykolog og en hest terapeut. Personer delta i en rekke aktiviteter med hester som er utviklet for å lære dem om seg selv, og fokuserer på å lære å identifisere og håndtere sine følelser på positive måter. I en metode utviklet for å lære deltakerne om kraften i kroppsspråk og fasthet, er deltakeren gitt en grime og beskjed om å legge inn et innhegningen og fange en hest. Avhengig av deltakernes kroppsspråk, metode og tilnærming, kan hesten reagere positivt eller negativt. Andre aktiviteter er utviklet for å lære deltakeren å legge merke til hvordan du tilnærming hester med respekt for å få tillit - en ferdighet som rusavhengige i tilfriskning kan bruke den på sine egne liv.

Fordeler med Equine pasning psykoterapi

Equine terapi hjelper rusavhengige i tilfriskning bli mer bevisst på hvordan deres følelser påvirker andre. Det kan også hjelpe deltakerne igjen med et bredt spekter av følelser som glede, frykt og tristhet at de kan ha oversett eller unngås under deres kamp med avhengighet. Betydelig forbedring kan sees i deltakernes evner til å få tilgang til sine følelser, stole på andre, stige til utfordringene og be om hjelp til å overvinne vanskeligheter under gjenoppretting. Hester er ideelle dyr for terapi fordi de viser hele spekteret av menneskelige følelser. Som de reagerer på måten folk behandler dem, enkeltpersoner lære om hvordan du endrer deres handlinger kan påvirke kvaliteten på livet. Equine terapi ikke bare erstatter narkotikabruk med en positiv og meningsfull aktivitet, men det kan også hjelpe narkomane til å ta deres sinn av av vanskelighetene med utvinning.

Expert Insight

Lynn Moore, en avhengighet rådgiveren sertifisert i hestens assistert terapi sier equine terapi er "ikke om riding hester, heller, det handler om å kommunisere med hester på bakken slik at pasienter kan lære mer om seg selv Horses speil menneskelige følelser De gir oss umiddelbar tilbakemelding.. . gjennom ikke-verbale signaler, slik at folk kan ta de signaler og bedre forstå seg selv det handler ikke om horsemanship, det handler om å overvinne frykt og frustrasjoner - bare ved å arbeide med en hest ".