Effekten av beslag på hjernen

April 12

Anfall kan være forårsaket av en rekke forhold, skader, sykdommer og andre helseproblemer. I noen tilfeller årsakene til anfall er identifiserbare, men for mange mennesker årsakene er ukjent. Ifølge Merck Medical Journal, er anfall uten kjent årsak kalt idiopatisk.

Forårsake

Et anfall oppstår når et utbrudd av elektrisk aktivitet i hjernen sprer siste normale grenser. De elektriske impulsene overføres til musklene, noe som fører dem til å nappe og convulse.

status epilepticus

Ifølge Mayo Clinic, vil om lag én av 100 mennesker i USA opplever et anfall i hans eller hennes levetid. Når en person har forlenget beslag, er tilstanden kalles status epilepticus. Langvarig hjerne beslag drepe hjerneceller.

betraktninger

Selv om langvarig anfall kan føre til hjerneskade, er det uklart hvorvidt enkelte anfall skade hjernen. Det er vanskelig å skille den underliggende hjerneskade som forårsaker anfall fra beslaget selv, som er grunnen til at leger har en vanskelig tid å bestemme hvordan hjernen har blitt påvirket.

skader

I tillegg til å påvirke hjernen, kan beslagene ha andre konsekvenser i tillegg. Muskelsammentrekninger som oppstår under et anfall kan føre til skader eller beinbrudd.

effekter

Hvis anfallene er hyppige, kan de påvirke en persons livskvalitet. For eksempel kan en person med hyppige anfall være sosialt stigmatisert eller finne han ikke er i stand til å delta i visse aktiviteter på grunn av hans tilstand.