Aktiviteter for å forbedre Visual Perception

April 26

Aktiviteter for å forbedre Visual Perception


Visuell persepsjon omfatter ikke bare det du ser, men også hva du legger merke til når du observerer en scene. Noen mennesker er mer visuelt observant enn andre, men du kan arbeide for å forbedre dine ferdigheter i visuell persepsjon. Nøkkelen er å bruke øynene dine for oppgaver du vanligvis forsømmelse.

Finn forskjellene

Hvis du frykter at du mangler de finere visuelle detaljer i hverdagen, deretter skjerpe fokus ved å se på to tilsynelatende identiske bilder med mindre forskjeller. For eksempel kan du se på to bilder fra en gjennomsnittlig stue. Nøye undersøke bildene for å finne de små forskjeller som en feilplassert element eller andre forstyrrelser. Start ut med åpenbare bilder og jobbe opp til mer vanskelige bilder som virkelig gjør at du tror.

Eye øvelser

Perception problemer kan stamme fra svake okulære muskler. Som alle andre deler av kroppen din, må du trene øynene dine for å gjøre dem sterke. Bildet matematiske symbolet for uendelig - det ser ut som et åttetall på sin side. Trace formen på den matematiske symbolet med øynene. Beveg øynene sakte og bevisst for å få mest mulig nytte av øvelsen. Øv på trening tre ganger om dagen i to minutter hver. Gi øynene tid til å hvile mellom hver to-minutters intervall.

Kosthold

Visse matvarer kan forbedre synet akkurat som de kan forbedre andre funksjoner i kroppen din. Legg til mer lean protein - kalkun og fisk, for eksempel - til kosthold sammen med grønne grønnsaker som spinat. Matvarene inneholder vitaminer og aminosyrer avgjørende for friske øyne og visjon. Snakk med din optiker og kostholdsekspert om en sunn mat som er til fordel visuell persepsjon. Lag en detaljert måltid plan basert på den informasjonen de gir, og hold deg til den.

Blinke

Blinker er en viktig funksjon av øynene dine for å holde dem friske. Blinker skjer vanligvis automatisk, men du kan utilsiktet trene kroppen til å stenge denne naturlige instinkt. Dette skjer når du fokuserer på noe, og du ikke vil gå glipp av et sekund av det. Kroppen din vil forsinke blinkende refleks for å oppfylle dine ønsker, men denne praksisen er ikke bra. Gjør en innsats for å blinke en gang hvert femte sekund i to minutter rett. Øynene dine vil føle uthvilt og fokusert, slik at du kan oppfatte mer informasjon.