Urter som kan brukes til å hjelpe noen Stop Smoking

September 6

Røykeslutt kan være en skremmende og overveldende oppgave, så mange folk er ute etter naturlig rettsmidler for å bidra til å gi opp sigaretter. Slike løsninger er ofte mer effektivt og billigere enn tradisjonelle slutte røyking rettsmidler.

Dempe cravings

Mange folk ikke innser det, men en av de viktigste ingrediensene i slutte-røyke patcher og medisiner er lobelia. Denne relativt billig urten kan kjøpes online i supplement eller kapselform for mindre enn $ 5 per flaske. Det kan noen ganger være vanskelig å finne i butikkene. Lobelia er en naturlig urt som har vært brukt i århundrer av indianere og healere til å rydde ut lungene. Det kan også være en ekstremt farlig og vanskelig å finne, og er best brukt under oppsyn av en erfaren herbologist.

Ta en lobelia kapsel to ganger om dagen selv før smalner ned begynner. De røyker daglig sigarettforbruk er sannsynlig å falle. Andre urter kan bli innarbeidet for å hjelpe med noen av de andre symptomer forbundet med å slutte å røyke.

Hjelpe med angst og stress

Noen som er avslutte begynner opplever symptomer i løpet av bare noen timer etter at hans eller hennes siste sigarett. Dette kan gjøre de røyker føler irritabel, grinete og på kanten. Røykere ofte forholde seg til følelsen mer stresset og kan selv bli deprimert når slutte å røyke, så ta naturlige kosttilskudd kan være nyttig.

Johannesurt har blitt brukt av mange mennesker til å hjelpe med ned følelser. Avhengig av dose instruksjoner, kan den tas to ganger om dagen (morgen og kveld eller når lobelia blir tatt). Pasjons og Valerian rot vil bidra til å roe nervene. Forsiktighet bør tas når du tar Valerian rot, så det kan gjøre en individuell føler deg trøtt og bør tas om kvelden. Folk som slutter å røyke ofte klager over søvnvansker, så denne urten kan selvsagt hjelpe den enkelte i å få en god natts søvn.

Skifte vitamin C og andre mineraler

Røykere ofte ikke får nok vitamin C. Faktisk, røyke naturlig blokkerer vitamin C inntak, så tar en sunn dose av vitamin C på en daglig basis, samt å spise vitamin C-rik mat, vil bidra til å erstatte noe de røyker har mistet . Andre nyttige urter er druekjerneekstrakt og en god multivitamin. Drikk rikelig med væske, særlig vann og melk, for å tømme ut systemet og begynne en langsom øvelse rutine for å prøve å komme tilbake i form.