Naturopathic rettsmidler for hypertensjon

April 18

Hypertensjon er en tilstand hvori blodtrykket er konsekvent over 140/90 mm / Hg (millimeter kvikksølv). Dette kronisk sykdom ofte går udiagnostisert fordi det vanligvis har ingen symptomer, ifølge MedlinePlus. Men det er utbredt, og rammer mer enn halvparten av alle amerikanere over 65 år, ifølge altmd.com. Naturopathic medisin fokuserer på rollen til kosthold og ernæring i sykdom og tilbyr noen rettsmidler for høyt blodtrykk som har vist seg effektive.

Diagnose & Årsak

En gang i en god stund, kan du få en blodtrykksmåling som enten er unormalt lav eller høy. Dette er ikke nødvendigvis en indikasjon på et langsiktig problem, men hvis målinger tatt over en periode på dager eller uker er gjennomgående høy, så har du sannsynligvis har hypertensjon. De to typer av hypertensjon er avgjørende og videregående. Sistnevnte er et symptom på noen underliggende medisinsk tilstand som kan behandles. Imidlertid er årsaken til essensiell hypertensjon, som er langt mer vanlig, er ukjent. Kosttilskudd endringer, slik som de forfektet i naturmedisin, sammen med kosttilskudd, kan bidra til å bringe høyt blodtrykk under kontroll.

Anbefalt Diet

Naturopaths fokusere på rollen av kalium i sin tilnærming til behandling av hypertensjon, ifølge altmd.com. For å øke kroppens forholdet mellom kalium natrium, bør du spise en diett som er rik på hele korn og rå frukt og grønnsaker og lite salt og bearbeidet mat. I en naturopathic diett for hypertensjon, "lav-fett, lav-kolesterol matvarer som er høy i komplekse karbohydrater erstatte rødt kjøtt, sukker og salt," sier altmd.com.

Ifølge cardiologychannel.com, andre tillatte matvarer i naturopathic diett for høyt blodtrykk er kaldtvannsfisk, som for eksempel tunfisk, laks og makrell; bønner; soy; nøtter; frø; oliven olje; og hvitløk. I tillegg til salt og sukker, bør du unngå koffein, meieriprodukter, junk mat og stekt mat. Hvis du utvikler en følsomhet for noe mat på diett, fjerne den så snart du oppdager en allergisk type reaksjon. Drikk rikelig med vann, tar i halvparten så mange unser vann som du veier i pounds, ifølge cardiologychannel.com. Dette betyr 90 oz. vann daglig for en som veier 180 pounds.

Nutritional Supplements

For å supplere kosten er skissert ovenfor, kan tilskudd av vitamin A, B2, B6, C og E, så vel som mineralene kalsium, magnesium, kalium, selen og sink, i henhold til altmd.com. Naturopathy mener også hypertensjon kan bedre kontrolleres ved bruk av følgende urter: arjuna bark, Ashwaganda, svart spisskummen frø, European misteltein, hvitløk, ingefær, humle, Indian snakeroot, Motherwort og ryllik.

Livsstil Modifikasjoner

Naturopathy mener også at endringer i livsstil kan spille en nøkkelrolle i kontrollen av hypertensjon, ifølge altmd.com. Prøv å få rikelig med mosjon og søvn, holde vekten under kontroll, og gjør det du kan for å redusere stress i livet ditt. Avslapping teknikker, for eksempel dype pusteøvelser, yoga, biofeedback, hypnose og transcendental meditasjon, kan hjelpe.