Ting du kan spise på en Wheat Free Diet

July 13

Enten du gjør et bevisst valg for å unngå bearbeidet mat, eller du har blitt diagnostisert med gluten intoleranse eller cøliaki, er det flere restriksjoner til en hvete-fri diett. Mange matvarer er eliminert når du utelukke hvete. Hvete og gluten er i mange pakket mat. De er også i mange av krydder du kan utsette på de naturlig hvete-fri mat.

Sikker Foods

De fleste ubehandlet eller lav-bearbeidet mat som kjøtt, frukt, grønnsaker, melkeprodukter og egg er vanligvis gluten og hvete-fri naturlig. En enkel tilnærming til innkjøp av mat er å prøve en sunn tilnærming mot hva du velger; jo færre trinn maten tar fra gården til butikken, jo mindre sannsynlig er det å inneholde hvete. Bare vær sikker som du tilbereder maten du ikke tilfeldigvis introdusere hveten selv gjennom krydder.

Korn og stivelse

Personer med cøliaki er ikke bare begrenset til å begrense hvete fra kostholdet, men også rug og bygg. Dette gjør finne korn og stivelsesholdige matvarer som er glutenfritt vanskelig. Ved hjelp av havremel, mais, poteter og ris kan utvide den daglige måltider for å legge til karbohydrater. Flere frokostblanding selskaper merke sine produkter, også, slik at du kan unngå hvete i havre, mais eller ris korn.

Alternatives

Det er flere oppskrifter som bruker lite utnyttede produkter som for en fava bønne mel, tapioca mel, potetstivelse eller rismel som en erstatning for hvetemel. Hvis du ikke ønsker å forberede substitusjon blander selv, produserer noen selskaper pakket mikser for glutenfri pizzadeig, pannekaker, hvetemel og brød.

Hva skal unngås

Når du beveger deg fra de enkle matvarer som frukt eller kjøtt, må du lese ernæringsmessige fakta etiketten nøye. Mens noen selskaper spesielt staten hvis de er glutenfri, andre er ikke så gjennomsiktig. Oftere enn ikke, vil hvetegluten være lur i matvarer du ikke mistenker. Vær svært oppmerksom på brikken, suppe og korn midtgangen for elementer som hvetestivelse, mononatriumglutamat (MSG) og ulike maltwhiskyer.

Hvor å handle

Flere dagligvarebutikker har glutenfrie delene i de organiske aisles eller tilstøtende å like elementer. Du kan også sjekke på helsekostbutikker eller co-op for glutenfri mat. Flere elektroniske kilder kan bli funnet som tilbyr hvete-frie produkter, også.