Hvordan finne en tibetansk lege

December 16

Hvordan finne en tibetansk lege


I tibetansk medisin, sykdom antas å være forårsaket av uvitenhet. Uvitenhet får oss til å misoppfatter verden, så vel som vår fysiske og åndelige behov. Med popularisering av tibetansk kultur, ser man flere tibetanske leger i USA. Tibetansk medisin antas å styrke immunforsvaret, slik at folk besøker tibetanske leger for en rekke virussykdommer.

Bruksanvisning

Finn en tibetansk lege

1 Lag en liste over de medisinske problemer som du ønsker å jobbe med gjennom ikke-vestlige metoder. Den tibetanske lege kan forskrive yoga, akupunktur og / eller diett modifisering for å hjelpe deg å overvinne dem.

2 Gjør noen undersøkelser før du oppsøke en tibetansk lege. Når du vet hvilke typer spesialiteter tilgjengelig, kan du lettere diskutere tilstanden din med en lege. Les opp på atferdsmodifikasjon, kosthold modifikasjon, urtemedisin, fysioterapi og åndelig terapi. For mer informasjon, ta kontakt med den tibetanske medisin og Astro. Institutt for HH Dalai Lama (se Ressurser nedenfor).

3 Be om anbefalinger. Det er alltid godt å få en anbefaling fra noen som har besøkt en tibetansk lege. Hvis ingen i familien eller vennekretsen har besøkt en tibetansk medisin spesialist, sjekk med gjester eller ansatte i en helsekostbutikk, yoga studio eller pilates studio.

4 Sjekk din lokale elektroniske gule sider. Se under overskrifter som "Alternativ medisin", "Healing", "Physical Therapy", "holistisk medisin" eller "Complementary Medicine.

5 Sjekk ut den internasjonale katalog av tibetansk Legearbeidere (se Ressurser nedenfor).

6 Besøk holistiske medisinske fora for å prate med folk som har brukt en bestemt tibetansk lege. Start med de Filed forum (se Ressurser nedenfor).

7 Lag en liste over potensielle tibetansk medisin leger basert på forskningen du gjennomført i trinnene ovenfor.

Kontakt en tibetansk lege

8 Intervju legene på listen din. Be om å få snakke med tidligere og nåværende pasienter å bedømme nivået på effektiviteten av legens behandling. Spør hver lege hvordan de ville behandle helseproblemer.

9 Spør om pris. Besøks tibetanske leger er generelt ganske billig, men sørg for å få et overslag over hvor mye du vil betale for å fullføre et behandlingsregime.

10 Planlegg en konsultasjon for å vurdere om du er komfortabel med legen. Hvis ikke, planlegge en annen konsultasjon med en annen lege på listen din.

Hint

  • Ikke bli overveldet av de mange tibetanske skoler av medisinsk teori. De fleste spesialiserer seg på visse aspekter av tibetansk medisin. Ta deg god tid og oppsøke den stilen som passer deg best.
  • Ser ikke for mirakelkurer. De fleste av tibetansk healing tar tid.
  • Sørg for at legen du velger er lisensiert til å praktisere sin spesialitet i staten. For eksempel, akupunktører krever en statlig helse lisens til å praktisere akupunktur.
  • Hvis du opplever alvorlige brystsmerter, nummenhet i lemmer eller andre alvorlige symptomer, umiddelbart gå til en lege eller legevakten.
  • Ikke frivillig for behandling som du er komfortabel med. For eksempel bør folk som er redd for nåler ikke gå til akupunktør før de er mentalt forberedt.
  • Før du starter noen alternativ medisinsk teknikk, være klar over at mange ikke har blitt vitenskapelig evaluert. Ofte er bare begrenset informasjon om deres sikkerhet og effektivitet. Hver stat og disiplin har sine egne regler om hvordan alternativ medisin utøvere er lisensiert. Hvis du velger å besøke en, velge en lisensiert av en anerkjent nasjonal organisasjon. Ta kontakt med din primære helsepersonell og holde legen informert om alternativ medisinsk teknikk du påtar deg.