Hvordan stoppe leddsmerter

August 6

Hvordan stoppe leddsmerter


Leddsmerter kan være svært ødeleggende og har en tendens til å skape en farlig dominoeffekt. Når leddsmerter begynner, stopper din fysiske aktivitet. I det lange løp, mangel på fysisk aktivitet svekker musklene som støtter leddene og faktisk forårsaker leddene å skade enda mer. Og syklusen fortsetter. Med noen få naturlige rettsmidler kan du stoppe syklusen og redusere leddsmerter.

Bruksanvisning

1 Drikk minst åtte til 10 glass vann hver dag, noe som ikke bare nødvendig for riktig kroppsfunksjoner, hjelper det også å smøre leddene og flush toksiner som forårsaker smerte. I tillegg bør kostholdet være så kjemisk fri som mulig, som kjemikalier i mat har en tendens til å forverre leddsmerter. Spis mye frisk frukt og grønnsaker, hele korn og magre, sunne kjøtt som kylling og fisk.

2 Suppler sunt kosthold med 2 til 3 gram fiskeolje, som er høy i den essensielle fettsyren omega 3. Omega 3 har vist seg å forbedre kardiovaskulær helse og redusere forekomst av hjertesykdom; Men det har også fantastiske anti-inflammatorisk egenskaper. De kombinerte helsemessige fordelene av fiskeolje vil bidra til å få kroppen i bevegelse mens stoppe leddsmerter.

3 Massasje smertefulle ledd med eucalyptus olje for å bidra til å redusere hevelse og betennelse og stoppe smerte. Eucalyptus olje kan brukes når som helst, men er spesielt nyttig før og etter trening eller før leggetid når leddstivhet tendens til å være på det verste.

4 Unn deg varme Epsom salt bad så ofte som nødvendig for å stoppe leddsmerter. Den magnesiumsulfat som finnes i Epsom salter har både anti-artrittiske og anti-inflammatoriske egenskaper, og kan absorberes gjennom huden. I tillegg vil den varme bad øke blodsirkulasjonen å redusere leddsmerter. Legg ca 2 kopper salter til din badekar, suge og nyte.

5 Sett din vanlige hudkrem med olivenolje som ikke bare bidrar til å holde huden ung og frisk, det hjelper også å redusere leddsmerter. Litt olivenolje går en lang vei, noe som gjør det til en rimelig naturlig middel.