Hvilke øvelser Incorporate Endurance?

June 17

Hvilke øvelser Incorporate Endurance?


The National Institute on Aging definerer utholdenhet øvelser som aktiviteter som øker din pust og puls i minst 30 minutter. Nesten enhver aktivitet kan bli en utholdenhetstrening hvis det utføres for å øke eller lengre tid. Bygg muskelstyrke og aerob kapasitet ved å velge aktiviteter du liker og ønsker å gjøre på en jevnlig basis. Som vi blir eldre, kan bevaring av muskelstyrke og utholdenhet hjelpe oss å opprettholde uavhengighet og nyte en sprek liv.

Fotturer

Legg til mer tid til en aktivitet du liker, som å gå, og øke intensiteten ved å gå opp og ned bakker eller trapper. Når du kan gå i 30 minutter, prøv en kort tur i en park eller på en lokal tursti. Sette mål for hvor langt du ønsker å gå, og ha et par tursko som passer godt. Hvis samfunnet har en ikke-motorisert sti system, kan du nyte en naturskjønn tur i selskap med andre.

Vektløfting

Hvis du kan gjøre 15 repetisjoner med vekter, redusere mengden av vekt og bygge opp antall repetisjoner og antall sett med repetisjoner. Endurance øker når du ta kortere pauser mellom repetisjoner. Vær forsiktig med å ikke stresse leddene når du arbeider med vekter.

Hurtig Øvelser i arbeid

Hvis du jobber i en stillesittende jobb, prøv korte muskelutholdenhets øvelser for pauser eller på skrivebordet. For beinet utholdenhet, sitte i en fast stol og løfte ett eller begge bena til de er rett ut foran deg og hold kort. Komplett 10 repetisjoner, og forsøker å legge til fem etter at du kan gjøre 10 komfortabelt. Veksle leg heiser med å skrive bokstavene i alfabetet i luften med føttene.

Endurance øvelser for personer med leddgikt

Personer med leddgikt kan nyte trygg deltakelse i fysisk-utholdenhetsaktiviteter som turgåing, yoga, tai chi, vannlevende øvelser eller sykling. Vekt-trening bør bruke langsomme bevisste bevegelser med motstand band, suppebokser eller presser mot vann i et basseng. Tillat leddene å varme med milde bevegelse og stretching, og alltid kjøle seg ned og strekke seg for å øke fleksibiliteten på slutten av en trening.

Endurance øvelser for pensjonister

The National Institute on Aging foreslår aktiviteter som svømming, raking, danse, spille tennis, jogging eller feiing som du kan gjøre for å øke tidslengder. Sett mål for lengre og lengre perioder med aktivitet. Med større utholdenhet, kan du nyte hverdagslige aktiviteter - spesielt når adoring barnebarn vil at du skal komme ut og leke.