Bekken fleksibilitet øvelser

August 22

Bekken fleksibilitet øvelser


Når bekkenet blir spent dette er vanligvis resultatet av akkumulert stress og spenning. Å gjøre visse øvelser vil øke bekken fleksibilitet, styrke og din totale balansen, samt eliminere spenning fra dette området av kroppen din.

Forstå funksjonen av Pelvis

De øvre og nedre deler av kroppen er forbundet med bekkenet, som støtter vekten av overkroppen på bena. Bekkenet fungerer som ryggraden støtdemper. Den beskytter overkroppen og ryggraden fra virkningen av kroppsvekt, noe som føles når du kjører og går. Din holdning er bestemt av plasseringen av bekkenet. Hvis bekkenet er nappet ut av sted eller er for anspent, blir hele kroppen påvirket. På den annen side, hvis stilling i andre deler av kroppen er ikke optimal det gjør det umulig for bekken å gjøre jobben sin, som er å fordele kroppsvekt. Når kroppen din ikke er riktig justert, kan dette resultere i felles spenning og muskelspenninger i bekkenområdet.

fruktpai

Gjør skomaker positur. Sittende på gulvet, bøy bena i knærne. Trekk knærne inn mot kroppen din. Nå plasserer de fotsålene sammen og prøve å senke beina, venstre ben ned til venstre og høyre bein ned til høyre. Du kan ikke være i stand til å gjøre dette først. Med tiden med praksis, vil du få fleksibilitet. På sitt mest ekstreme, vil bena bli liggende på gulvet med fotsålene sammen. Ryggen skal være rett. Dette er en ekstremt god bekken strekningen.

Lotus

Den lotus positur i yoga er en annen god øvelse for å strekke bekkenet. Sittende på gulvet, bøy venstre kne og bringe den nedre delen av venstre ben over høyre ben. Den eneste av venstre fot vil bli vendt oppover. Nå bøyer høyre kne og bringe den nedre delen av høyre ben over venstre ben. Du kan utføre lotus holdning ved å bøye høyre kne først, heller enn den venstre. Gjør som noensinne er behagelig for deg. Ryggen skal være rett, du ser frem til. Du kan ikke være i stand til å gjøre begge beina i utgangspunktet. Vær tålmodig. Med tiden bør du bli fleksibel nok til å kunne gjennomføre denne holdning.

spinal Turn

En rygg sin tur vil bidra til å strekke bekkenet. Ligg på ryggen og strekke på armer og skuldre ut i rett vinkel. Pust inn og slå begge knærne til venstre og se til høyre. Hold i 10 sekunder, og deretter tilbake til startposisjon. Gjør dette på den andre siden.

hip Bend

Stående, plasserer føttene om en fot fra hverandre. Lås hendene bak ryggen din. Nå bøye på hoftene, bøye seg framover. Som du bøye, løfte hendene, sakte, over (og bak) hodet. Dette er en stor strekning. Gå tilbake til startposisjon og gjøre dette tre ganger. Dette kalles hip svingen.