Endometriose Cancer Cure

March 29

Endometriose er oppbygging av vev fra slimhinnen i livmoren i bekkenområdet. Det er en alvorlig sykdom som rammer anslagsvis 70 millioner kvinner verden rundt. Det er en ledende årsak til infertilitet og kan føre til andre forhold, inkludert depresjon. Det er ikke kreft, men kan føre til til kreft. Det er ingen kjent årsak eller kur av endometriose, men behandlingen har forbedret og utvidet til å omfatte laserkirurgi, med varierende resultater. Noen kvinner har vært i stand til å bringe endometriose i remisjon ved å følge ernærings helbredende programmer og anser seg selv kurert.

Endre Oljer

Bytt dyr og mettet fett med oljer som inneholder mye omega-3 fettsyrer, som bidrar til produksjon av prostaglandiner. Dette er naturlige fettsyrer som produseres av kroppen som faktisk er blokkert av tyngre fettsyrer som finnes i smør og smult. Gode ​​oljer som har omega-3 fettsyrer er nattlysolje, valnøttolje og linfrøolje.

Legg Fiber

Ta ca 25 gram av høy fiber i ditt daglige kosthold. Anbefalt matvarer inneholder brun ris, bønner og erter, samt frukt og grønnsaker, spesielt sennep greener, brokkoli, kål og neper. Alle hele korn er anbefalt for hvete og rug, som inneholder gluten og phytic syrer som kan blokkere opptaket av nødvendige vitaminer.

essensielle vitaminer

En multivitamin bør tas daglig; ekstra doser av vitamin B og E vil bidra til å balansere hormoner, spesielt østrogen, som stimulerer livmor sammentrekninger. Vitamin C er viktig for heling av vev, og Vitamin K er nødvendig for riktig blodpropp. En god kilde til vitamin K er alfalfa, som også har behov for mineraler.

viktige Mineraler

Jern er også funnet i alfalfa og er viktig siden mange kvinner med endometriose er også blodfattig. Andre kilder er tare og brennesle blad. Andre mineraler som trengs er sink for vev reparasjon og kalsium og magnesium.

hormonbehandling

P-piller eller andre hormoner brukes til å senke produksjonen av østrogen. Noen leger foreskrive lavdose østrogen piller eller progesterine å simulere graviditet, som synes å stoppe symptomene på endometriose. Dette bør bare brukes av kvinner som ikke prøver å bli gravid eller allerede opplever infertilitet.

medisiner

Leger anbefaler ikke-steroide antiinflammatoriske midler som ibuprofen og naproxen for smertelindring. Disse stoffene også bidra til å redusere betennelse i livmorslimhinnen og slappe av sammentrekninger.
Reseptbelagte medisiner som brukes inkluderer Danazol, som avbryter den hormonelle syklus, og nafarelin, noe som kan bidra til å redusere endometrial lesjoner.