Fakta om Advanced Peridontal Disease

May 17

Fakta om Advanced Peridontal Disease


Avansert periodontal sykdom er en tilstand som påvirker tannkjøttet og bør tas vare på under omsorg av en tannlege. Avansert periodontal sykdom kan føre til andre helseproblemer hvis ikke riktig tatt vare på.

Betydning

Skadelige bakterier i munnen er vanlige som kroppen er stadig produserer dem, men når munnen er feil renses, kan disse bakterier akkumulere og forårsake problemer.

Identifikasjon

Gingivitt skjer når tannkjøttet og over er smittet, og når det blir under tannkjøttet, blir det periodontitt. Idet forskjellen er den dybde, må periodontitt bli tatt hånd om av en tannlege.

Forebygging / løsning

Regelmessig tenner børsting, tanntråd, og se en tannlege regelmessig kan forhindre avansert periodontal sykdom. Bare når oral hygiene er neglisjert gjøre avanserte periodontale problemer oppstår.

Advarsel

Hvis venstre ubehandlet, kan avansert periodontal sykdom bidra til et svekket immunsystem som kan føre til større helseproblemer i fremtiden.

Fun Fact

Omtrent 80% av amerikanere lider av noen form for periodontal sykdom. Mange mennesker viser tegn på gingivitt, jo mindre form, men periodontitt vanligvis ikke vise fram til folk å nå sine 30-tallet og 40-tallet.