Graviditet Protein Diet Meny

February 5

Et sunt kosthold under svangerskapet fordeler du og din baby. Mange svangerskapsrelaterte komplikasjoner, alt fra fra fødselsskader fødsel vanskeligheter, er knyttet til dårlig ernæring. Mengden protein en kvinne trenger i løpet av svangerskapet øker, og hennes kosthold bør gjenspeile dette høyere ernæringsmessig behov.

prenatal Oppnevning

Besøk med legen din så snart som mulig etter at de oppdaget graviditeten. Legen din vil utføre rutine prenatal tester og gi deg informasjon om hvordan du har en sunn graviditet og baby. På din avtale, kan legen sette vektøkning mål eller grenser. En vektøkning på mellom 25 og 35 pounds under graviditet er ofte anbefalt, ifølge US Department of Agriculture. Det anbefales også at en gravid kvinne holde henne kaloriinntak på mellom 2300 til 2800 kalorier om dagen, som er bare ca 300 kalorier mer per dag enn en ikke-gravid kvinne, ifølge Barn Helse.

protein krav

Av at ekstra 300 kalorier du tildeles, være sikker på at noen av det kommer fra en økning i protein. Proteiner er byggesteinene i nye celler. Under graviditet, er du gi protein for å utvikle baby. Dine proteinbehovet øker fra 60 gram per dag til 80 gram per dag mens de er gravide, ifølge gravid Health.

Lavere-fett protein alternativer

Mens du er gravid, spise mat som er høy i protein, men lav i kalorier og fett. For eksempel, har en 6-ounce biff 38 gram protein. Den samme mengde av laks har 34 gram protein. Men biff har også 44 gram fett, mens laksen bare har 18 gram. Laksen er et mye sunnere valg av protein på grunn av det lavere fettinnhold. Eller, sammenligne både biff og laks til en kopp kokte linser. Linser gir 18 gram protein og kun 1 gram fett, lavere fettinnhold enn noen av biff eller laks.

mandler

Mandler er en god kilde til protein og lett å bære med deg mens du er gravid. Mandler er også sies å redusere kvalme under svangerskapet. Spis noen mandler gjennom hele dagen, og tygge dem sakte for å avlaste kvalme. En liten håndfull (ca. 1/4 kopp) av mandler gi 5 gram protein i tillegg til kalsium, sink, jern og vitamin E.

Daily Meal Planning

Planlegg din diett, slik at du får riktig mengde protein hver dag. Frokost kan inkludere melk, en appelsin, ett egg og et stykke hvete toast. Denne frokosten inneholder 18 gram protein: 8 gram i melken; 6 gram i egget; og 4 gram i toast.

Ha en mid-morgen snack av 1/4 kopp mandler, for ytterligere 5 gram protein. På en annen dag, erstatte mandler for en kopp yoghurt og 12 gram protein.

En foreslått lunsj ville inkludere en kalkun sandwich på to stykker av hvete brød, et glass melk og noen gulrøtter pinner. Brødet har 8 gram protein, melk 8 gram protein og kalkun ca 15 gram protein, og bringer denne lunsj totalt til 31 gram protein.

En sunn middagsmeny kan omfatte grillet kylling, salat med hel-hvete krutonger, brokkoli og et glass appelsinjuice. Med en porsjon kylling på ca 30 gram protein og brokkoli på 5 gram protein, vil du ha konsumert 35 gram protein til middag. Din protein teller for hele dagen er 89 gram.