Hvordan å behandle meslinger utslett etter en MMR Shot

July 31

Hvordan å behandle meslinger utslett etter en MMR Shot


MMR-vaksinen er en blanding av tre levende virus, administrert ved injeksjon for immunisering mot meslinger, kusma og røde hunder. Det er vanligvis gitt til barn under 2 år under sine rutinemessige skutt vaksinasjoner. Noen ganger kan et barn får et utslett som ser ut som meslinger når skuddet er gitt. Ingen grunn til panikk, er det ikke meslinger, det er bare en reaksjon fra levende virus. Her er akkurat hva du trenger å gjøre for å flytte den sammen.

Bruksanvisning

Hvordan å behandle meslinger utslett etter en MMR Shot

1 Gi anbefalt dosering av Ibuprofen før du gjør noe annet. Dette vil bringe feberen ned som vanligvis forbindes før eller etter at utslettet er til stede. Gjenta doseringen etter 8 timer.

2 Suge en vaskeklut i iskaldt vann og klapp de delene av kroppen hvor utslettet har dekket. Mer enn sannsynlig vil det være i ansiktet, armene og magen. Ikke gni vaskeklut på utslett, dette vil bare irritere tilstanden mer.

3 Drikk masse væske. Vann selvfølgelig det beste å drikke, men andre væsker som te, og juice vil gjøre det bra. Hold en drink ved siden av sengen om natten, slik at de kan holde hydrert gjennom natten også.

4 Hvile, hvile og enda mer hvile! Jo mer du hvile, jo bedre vil du føle og jo mindre du vil konsentrere seg om utslett.

Hint

  • Ikke klø utslett overhodet!
  • Prøv å ikke ta et bad; dusj er bedre når noen slags utslett er til stede.
  • Hvis du er usikker på utseende av utslett, ta kontakt med barnelege eller lege umiddelbart.
  • Hvis det er en feber på over 103 grader, ta kontakt med barnelege eller lege umiddelbart